Aktywne Wpisy
ziemniak_na_export +180
Odchodzi moja kotka. Jest z nami 10 lat. Tydzień temu zaczęła mniej jeść, walczyliśmy o nią, ale dzisiaj przyszła diagnoza - chłoniak.
Jestem 30+ facetem, w gabinecie się rozkleilem, przy kobietach. Ale to było silniejsze ode mnie.
Kot ma wodobrzusze. Po interwencji weta jest lepiej, ale to chwilowe, potrwa pewnie do jutra. Nie jest w stanie agonalnym. Dostala tez porzadna dawke lekow przeciwbolowych, jest spokojna, teraz sobie drzemie. Nie czuje bólu, mam nadzieję.
Jestem 30+ facetem, w gabinecie się rozkleilem, przy kobietach. Ale to było silniejsze ode mnie.
Kot ma wodobrzusze. Po interwencji weta jest lepiej, ale to chwilowe, potrwa pewnie do jutra. Nie jest w stanie agonalnym. Dostala tez porzadna dawke lekow przeciwbolowych, jest spokojna, teraz sobie drzemie. Nie czuje bólu, mam nadzieję.

mirko_anonim +3
✨️ Dlaczego nie mogę znaleźć normalnej dziewczyny? Ⓘ
Może i mam ryj 6/10, ciało jak przeciętny 35 latek (nie ulaniec), nie mam spadku po rodzicach czy dziadkach, ale za to:
- dobrze gotuję
- uprawiam różne sporty
- gram na instrumentach
- mam kilka różnych hobby
Może i mam ryj 6/10, ciało jak przeciętny 35 latek (nie ulaniec), nie mam spadku po rodzicach czy dziadkach, ale za to:
- dobrze gotuję
- uprawiam różne sporty
- gram na instrumentach
- mam kilka różnych hobby

źródło: soa
PobierzSoA jest naprawdę dobrym i mocnym serialem tylko w którymś momencie zaczyna się mocno przedłużać. Jak go oglądałem miałem wrażenie, że mogliby to skrócić o jeden sezon. Natomiast jak ktoś lubi choppery to przynajmniej będzie miał na co popatrzeć.
Mayans słabe, nie ma tak fajnych bohaterów jak SOA i w sumie to nie wiadomo do czego dąży ten serial, twórcy chyba też nie wiedzą bo w ostatnim sezonie po prostu zawijają wszystko w jednym odcinku i w sumie cała historia mogła by się nie wydarzyć
Pierwsze kilka sezonów całkiem fajnie się oglądało, ale końcowe już męczyły. Upadek Jaxa i jego porażkę w wprowadzeniu klubu na właściwe tory (a potem w próbie odejścia) zrobili w przerysowany sposób. Gość stał się bezrozumną maszyną do zabijania i w sumie czekałem z niecierpliwością aż ktoś go odpali.
Miałem jeszcze 2 t-shirty z logo ale oba się sprały. Pomijając lekki cringe to ta kurtka jest wchuj wygodna
źródło: temp_file880142028196029200
Pobierzhttps://movieweb.com/sons-of-anarchy-true-story/