@mirko_anonim: ale o co w tym chodzi w ogóle? brzmi jak artykuł z bravoGirl co Ci w ogóle do tego z kim Twoja przyjaciółka i przyjaciel sypia/całuje się?
@10129: widocznie to jest (albo raczej była) przyjaciółka z jej wyboru, a on by chciał nieco inny układ. siedział we friendzonie i kolego go wyprzedził.
✨️ Autor wpisu (OP): @10129: chodzi o to jak mnie potraktowali. 2 najbliższe mi osoby nagle stwierdziły, że ja jestem ten zły i to wszystko moja wina. Nawet nie chciała ze mną rozmawiać tylko narzuciła swoją perspektywę i moje słowa kompletnie nie miały znaczenia . Po prostu powiedzieli mi żebym w---------ł bo teraz oni są razem
@mirko_anonim: typowy friendzone, zbierasz wszystko co najgorsze porownywalne do awantur w zwiazku, a z korzysci to nawet buziaka nie masz ( ͡°͜ʖ͡°) smieci same sie wyniosly
Anonim (nie OP): @10129: właśnie o to chodzi, że żadnego wyścigu nie było. Ja nigdy nie byłem nią zainteresowany jako dziewczyna a nagle się dowiaduje ze miałem jakieś ukryte intencje i się zmieniłem( dla niej kompletna zmiana było to że nie chciałem pieniędzy za podwózkę tylko powiedziałem że następnym razem ona prowadzi) w sylwestra oczywiście kłótnia że to moja wina, że inaczej z nią rozmawiam itd ale jak pokazałem
Anonim (nie OP): @10129:ciężko powiedzieć a teraz już się nie dowiem. Niby mówił coś w stylu że ma wybór miedzy laska która jako pierwsza się nim zainteresowała a przyjacielem co go zna od zerówki i traktuje jak brata i on nie chce tego wyboru podejmować. Jak widać podjął go bardzo szybko. Powiedziałem jej że się od nich odcinam jemu też ale w przypadku kolegi powiedziałem że jak chce to
co Ci w ogóle do tego z kim Twoja przyjaciółka i przyjaciel sypia/całuje się?
─────────────
smieci same sie wyniosly
jak kłótnia, o co niby?
jakieś sceny odstawiałeś bo przyjaciółka wcale dla Ciebie nie była przyjaciółka i byłeś zazdrosny czy co?
@mirko_anonim:
@bukszpryt: odnoszę wrażenie, ze on nawet nie brał udziału w wyścigu z jej punktu widzenia
a rozważałeś, ze to koledze mogła przeszkadzać Twoja obecność i on jej to zasugerował?
@mirko_anonim: