Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim
Been there, done that, nie polecam.

Jeszcze jak grindowac żeby polepszyć swoją sytuację finansową to spoko.

Ale granie, odpoczywanie, siedzenie przy kompie też potrzebne, bo inaczej się zajedziesz i psycha Ci
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Z takim podejściem jest problem taki, że to fajnie brzmi na papierze a w praktyce twój niski SMV odbija się też na stanie psychicznym. To nie jest tak, że masz nieszczęśliwe życie wszystko władujesz w umysł i będzie happy end. Ja jestem trochę tego przykładem bo zarabiam(łem) bardzo dużo i skończyłem całkiem dobre studia, ale skopana psycha, traumy, samotność ciągnie cię na dno.

Człowiek nie jest robotem.

I biologia
  • Odpowiedz
@janciopan
Tylko co to za kobieca samotność, jak nawet 110kg kobieta da sygnał że jest gotowa gdzieś wyjść/się spotkać to zaraz będzie przynajmniej 20 chłopa

One są samotne na własne życzenie, bo albo kręcą nosem przy każdym, albo wybierają takich dużo powyżej swojej ligi, a ci je tylko wyruchają i potem wielce obrażone na świat, że ładny facet jej nie chcę na stałe tak jak ona nie chce brzydszego od siebie
  • Odpowiedz
@janciopan
Ludzie też stają się bardziej świadomi.
Jako że zamożność wzrasta, to ludzie zaczynają na własnej skórze doświadczać, że w sumie poza kilkoma momentami to nie ma sensu powoływać do życia kogoś kto będzie się musiał męczyć przez większość życia, plus przyszłość niepewna - konflikty zbrojne, zmiany klimatyczne, miliony dzikich migrantów z Afryki, potencjalne problemy z wodą pitną i jedzeniem w perspektywie kilkudziesięciu lat.

Zauważyłem też, że nawet starsi ludzie jak już są
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Jak patrzyłem na moje podsumowanie na Steamie to wychodzi na to, że gry same mi się skończyły.

Jedyna gra w tym roku to BG3, i teraz trochę Phantom Liberty sobie próbuję, ale to tyle.

Stan gier AAA to porażka (Starfield, Diablo, Call of Duty choćby) a indyki… cóż,taki RimWorld choćby uwielbiam, ale to już ma 10 lat, trochę się ograło, gra dekady. Nowe indyki takiej jakości wcale nie wychodzą za
  • Odpowiedz