Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +287
miałam już sąsiadów jarających na balkonie fajki i blanty, trzymających tam niezamykające japy papużki, dzieci i psy, ale gość używający co drugi dzień na balkonie frytkownicy to nowa jakość
nieocenzurowany88 +177
@K_R_S: witamy w internecie
Oczywiście można mówić, że kiedyś było co najmniej tak samo albo wręcz gorzej, ale to raczej nie jest tak, że toksyków bylo mniej – było ich tyle
@cutecatboy: Był taki sam, tylko dostęp do niego się upowszechnił. Myślę, że największe szambo generują ludzie siedzący z telefonem na kiblu.
Chyba nie podumał, że jeden psychoprawak piszący o chemitrials albo Tusku Niemcu odpycha kilku potencjalnych nowych użytkowników, którzy z ciekawości wpiszą adres wykop.pl.
trochę jak z muzyką. Dopóki dostęp miała głównie szlachta to tworzyli Bach, Mozart i Chopin, ale potem wraz z emancypacją mas przeszliśmy szybką ewolucję przez bluesa i rocka do disco polo.
Ale tutaj jednak to trochę raczej upadek samego portalu niż trend globalny, bo za szybko się to zadziało
aferawizowa, alfieevans, anastazjazgrecji, atencyjnysmuteczek, bekaztwitterowychjulek, belmondo, bettercallsaul, bigbrother, bonzo, cebulaonline, cloutmma, codziennasperma, codziennebezlitosne, czeczenskakaryna, dalle, danielmagical, dupeczkizprzypadku, euroweek, eurowizja, famemma, farma, femboy, frajerzymlm, frajerzyzmlm, friz, furry, gargamel, glupiewykopowezabawy, gonciarz, grazynacore, gural, highleague, hot16challenge2, hotelparadise, igrzyskaatencjuszek, iwonawieczorek, izrael, jablonowski, kanalsportowy, kapitanbomba, kiepskiedreas, klaudiusz, klocuch, kononowicz, koronakrolow, koronawirus, krawczyk, ksw, kuchennerewolucje, ladnapani, lewandowska, lewandowski, loveisland, lowfatderp, magdazuk, mahonek, malolatkipersymonki, mangowpis, memexcel, mirkoserial, mistersoperfect, mmavip,
@K_R_S: co tu robi Poznań XD ja mam to konto kilka miechów więc nic za bardzo też nie mam (były wcześniej inne, to po 2-3latach usuwałem lol), ale ja np mam jakieś #bestiazewschodu #jedrulaonfire (bo cringe), #codziennynetanjahu (pewnie już zdechło), #rannecycki #rannedoopsko, no i standardowo #neuropa bo już mi wystarczy ich widzieć wszędzie indziej, a nie