Wpis z mikrobloga

@Wajdelota: Darmowe. To konto demo, z możliwością zdobycia nagrody ;) Tylko nie napisali kto konkretnie wygrywa, ale chyba ten który uzyska największy % zwrotu.

Jeśli jesteś w stanie wyciągnąć kilkaset %, bo tyle zwykle potrzeba w takich konkursach, to startuj śmiało ;) Chociaż z racji takich kosmicznych wyników, uważam, że takie konkursy to wypadkowa - szczęścia, umiejętności, jaj, z naciskiem na szczęście.
  • Odpowiedz
Kiedyś mnie ten temat interesował, ale z czasem zapał minął. A teraz mam nadmiar wolnego czasu, i tak się zastanawiam czy nie spróbować swoich sił. W wygraną oczywiście nie wierzę, ale to może być taki dodatkowy motywator do nauki ;)
  • Odpowiedz
@manback: Nawet nie trzeba dużej nagrody xD jak to zobaczyłem, to mało z krzesła nie spadłem, koleś wygrał 500$ a zarobił....

Niezmiernie miło jest nam zaprezentować kolejnego zwycięzcę konkursu “Trader Miesiąca”. W styczniu wygrywa Marek, który otrzymuje od nas 500 USD. Marek wygenerował zysk w wysokości 122 478.29 USD i uzyskał stopę zwrotu na poziomie 1253.39%.
  • Odpowiedz
@manback: to z armady nie jest konkursem, koleś po prostu zarobił na realu 122 k dolców, i dostał 500$ nagrody :) Tam jest akcja "trader miesiąca", nie wiem czym to się kieruje, ponieważ czasami wygrywa koleś co zarobi 20%, a czasami taki co zrobi 1000%.
  • Odpowiedz