@Grooveer: posłowie mają wątpliwości czy powinni oddychać czy ślinę przełykać - tuzy umysłu to oni nie sa. Nie mają prawa nikogo legitymować ani zatrzymywać, ani tym będziej wymagać od policji by bez podstaw prawnych coś takiego robiła. W pustych łbach im się już poprzewracało.
@dozerman230: jak to oglądam to aż się zapalam. Spieprzaj dziadu i kontroluj sobie stan czystości kibla prezesa bo tyle możesz. Nie jesteś policjantem, nie masz uprawnień zaczepiać ludzi ani pchać im telefonu przed twarz.
@dozerman230: czemu takie zwierzęta są posłami, teraz latają z tymi legitymacjami i uważają się za wszechmogących. Te kilka lat ich odkleiło, mam nadzieję, że ten co rozlicza technika z tego co wyniósł zostanie sprawdzony ile on "wyniósł"
@dozerman230: Co to ma być (╯°□°)╯︵┻━┻ Zatrzymywanie na jakiej podstawie, przetrzymywanie z jakiej racji.. @audyt-obywatelski weź rzuć okiem bo przecież ręce opadają
posłowie mają wątpliwości czy powinni oddychać czy ślinę przełykać - tuzy umysłu to oni nie sa. Nie mają prawa nikogo legitymować ani zatrzymywać, ani tym będziej wymagać od policji by bez podstaw prawnych coś takiego robiła. W pustych łbach im się już poprzewracało
@Gluptaki: ja asnie nie rozumiem czemu z nimi gadają. Ja bym im kazał s--------c i obiecał pozew za publikację wizerunku bez mojej zgody
@dozerman230: Niech ich Ci pracownicy ich pozgłaszają za naruszenie nietykalności / ograniczenie wolności jak ich dotykają, później na tej podstawie szybko odebrać immunitet i skończą pajacować miernoty.
#tvpis #bekazpisu #polityka #sejm
już dawno powinien zawisnąć na choince xP
Zatrzymywanie na jakiej podstawie, przetrzymywanie z jakiej racji.. @audyt-obywatelski weź rzuć okiem bo przecież ręce opadają
@robert_blaszczykowski: dlaczego on w ogóle z nimi gada?
@Gluptaki: ja asnie nie rozumiem czemu z nimi gadają. Ja bym im kazał s--------c i obiecał pozew za publikację wizerunku bez mojej zgody