Aktywne Wpisy
zdarza mi się podejmować nierozsądne decyzje finansowe, ale potem słyszę, że ktoś robi wesele za 80k z którego nawet połowa się nie zwróciła.
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
#praca #integracja #warszawa #programowanie #programista15k
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
#krakow
@mac_mod a idź w p---u. Rano jadę 25-30 min, dziś wracałem 55 min, no k---a. Przeżyć zimę bo na wiosnę i tak motocykl, ale po przeprowadzce z małego miasta nie mogę się przestawić za c---a. Jeszcze po takim czasie pracy zdalnej... Dramat
BTW, godzinę wracałeś w KRK, czyli mas pracę blisko domu jak tak szybko ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Kapelekkiciokocio no zdalna to był trochę mój must have idąc na Kraków. Do tej pory pracowałem zdalnie, ale umowa mi się skończyła, zredukowali zespół i zostałem z ręką w nocniku. U siebie roboty bym nie znalazł, a już nie mówię o kasie, tutaj niby mam koło
@zielony_goblin: o, widzisz, jednak szybko poszło :D
Godzinę to ja do szkoły i na studia jeździłam, więc i tak szybko ci idzie skoro w obie strony się w tyle uwijasz.
@zielony_goblin: szybko poszło xD