Aktywne Wpisy

memforis +1
#kryptowaluty mam pytanie czysto z ciekawości. jak to jest, że dokładnie w zaznaczonym na zielono miejscu kupowałem all in SOL i akurat wtedy jeb^%? czy to jest zupełna losowość i czysty przypadek, czy to spowodowało jakieś tam likwidacje albo chwilowy wzrost kursu (raczej wątpię), po czym każdy widział nieco większe saldo i automaty zaczęły sprzedawać innym wpakowanym i tak runęło?
czy zwyczajnie zawsze jest "kup i się wtedy spierd...li"? czy przypadek,
czy zwyczajnie zawsze jest "kup i się wtedy spierd...li"? czy przypadek,
źródło: image
Pobierz
lukija +31
ile plusów tyle dni nie zmieniam gaci i wysyłam je do losowego użytkownika komentującego ten wpis

Dodatkowo muszę Cię uprzedzić i trochę naprostować to co napisałeś. W wielkiego chłopa nie zamienisz się przez przypadek. Co więcej - nawet jakbyś chciał, to naturalnie raczej tego nie zrobisz. To co wydaje Ci się "fajną, atletyczną i wysportowaną sylwetką" jest wynikiem cieżkich treningów i wyrzeczeń, nierzadko okraszonych dużą ilością sterydów.
Jeśli chciałbyś wyglądać "lepiej" to moim zdaniem musiałbyś zmienić priorytet z
@pp93: zalezy od podejscia. 5x ostry split + dopieta dieta i naprawde mozna sporo bez sterydow przez pierwsze 1.5 roku
Tylko to trezba zyc pod silownie a nie odwrotnie w zasadzie
Biegiem przez życie
W tej książce masz wszystko o bieganiu dla początkujących. Dużo teorii plus podstawowe plany.
Bieganie metodą Danielsa
Odrobina teorii plus masa planów biegowych.
@pp93, generalnie to nie mam jakichś wielkich planów, chcę nabrać masy, bo dzisiaj jej nie mam , w bicu pewnie ze 30cm. Generalnie startuję z zera i jakbym zszedł z bf do 15% to pewnie bym ważył poniżej 70kg. Niestety geny, bo ojciec choć sportowiec (zespołowe), to poza
@mirko_anonim: jeżeli robisz 50-60km tygodniowo to mięśni za dużo nie zbudujesz bo organizm wyżej będzie priorytetował wydolność nad masę mięśniową. Jak biegałem 40 km tygodniowo to już był taki maks dla mnie że na siłce nie mogłem w ogóle progresu