Aktywne Wpisy

vieniasn +36
przyszedł kolejny model zatyczek testowy i jak nie będzie ucho boleć aż tak szybko i nie będą wypadać to super bo wygłuszenie mają bardzo dobre
źródło: 1000048075
Pobierz
JakDorobic_com +41
Halo, halo, przyszła pora na piątkowe #rozdajo świąteczne! Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
• Napisz w komentarzu, jaki jest Twój wymarzony prezent świąteczny, a odpowiedź uzasadnij.
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
• Napisz w komentarzu, jaki jest Twój wymarzony prezent świąteczny, a odpowiedź uzasadnij.
źródło: Wykop-konkurs-swieta
Pobierz

bo nie wiem w sumie na co sie zdecydowac
#programowanie #java #csharp #informatyka
@Black_Wolf: java srawa. Jak kolega @szklane_kapcie chce sie nauczyć jak dobrze lądować dupą na twardym (a często niekomentowanym i na maksa nie zrozumiałym) kodzie, to niech się uczy javy.
A wnioskując z pytania, skoro jest początkujący to niech się uczy C#. Chociaż nie, on jest za prosty, ma dużo skrótów myślowych. A ucz się javy :)
Podrzucisz link do tej rywalizacji, bo nie wiem czego szukać.
Co do języków funkcyjnych to mój wniosek jest taki, że miażdżąca większość programistów funkcyjnych pochodzi ze świata "imperatywnego" i ma to głęboki wpływ na formułowanie przez nich problemów i ich implementację. To, że ktoś używa w kodzie funkcji map zamiast for'a jeszcze nie oznacza, że jest programistą funkcyjnym. Dlatego z uporem maniaka sugeruję wszystkim