Aktywne Wpisy
Wraczek +43
Obecne ograniczenia prędkości nie są w żaden sposób dostosowane do aktualnie eksploatowanych samochodów na drogach.
50 km/h w zabudowanym przy tych osiągach/hamulcach to śmiech, 70 km/h mogło by być na lajcie, bo dużo osób wyznaje zasadę że "do 20 wzwyż nie łapią", więc i tak każdy leci te 60-70 ¯\(ツ)/¯
50 w zabudowanym może miało sens za czasów poloneza i trabanta, teraz to kuriozum. #takaprawda
#polskiedrogi
50 km/h w zabudowanym przy tych osiągach/hamulcach to śmiech, 70 km/h mogło by być na lajcie, bo dużo osób wyznaje zasadę że "do 20 wzwyż nie łapią", więc i tak każdy leci te 60-70 ¯\(ツ)/¯
50 w zabudowanym może miało sens za czasów poloneza i trabanta, teraz to kuriozum. #takaprawda
#polskiedrogi
Zwiedzam +95
Dajcie otuchy po 25 latach funkcjonowania że złamaną przegrodą zebrałem się na operację może przestanę chrapać i się lepiej wysypiać ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Wykopki: kryzysu nie ma, to wszystko zarzutki i baity, dostaje ciągle oferty na linkedinie
CEO Netguru: Jest zajebisty kryzys w IT, 2024 rok może być jeszcze gorszy
Ale to oczywiście wykopki wiedzą lepiej ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
A że 99% branży spamuje o kryzysie i AI no to taka jest prawda
Nie tylko IT problem ma. Ogolnie w calej gospodarce.widac mniej ofert
https://praca.gazetaprawna.pl/artykuly/9381442,zle-wiesci-z-rynku-pracy-spada-liczba-ofert.html
Czyli zgodnie z Twoim tokiem rozumowania, jesli w mojej lodowce mam duzo jedzenai i moi znajomi takze maja duzo jedzenie to znaczy ze glodnych nie ma?
Moze szukacie experta za mala stawke albo cos, ale tendencja ogolna jest ze idzie w dol. W usa zwalniaja, a u nas obcinaja "kase" albo brak podwyzek jak kiedys
@Volantie:
Nie xD Przecież ja odpowiadam na komentarz anegdotyczny. Na czyjąś anegdotę podaję swoją anegdotę
Ok to pokaż odpowiednie dane statyczne na poparcie tego
Kolega @LazyInitializationException powiedział że 50% w górę, ale jeszcze mi nie podesłał ref linka abym mógł CV złożyć więc możliwe że tylko se #!$%@? dla #!$%@?
@OpowiedzMiCos: 100% od razu xD
Jestem inżynierem potrafię liczyć.
@OpowiedzMiCos Ile masz lat doświadczenia w Javie? Wyślij mi CV to przekażę