Wpis z mikrobloga

• 0
@vivijes: O Mamusi... a ten znowu. Niedługo zostanę trójcą świętą w tym tempie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakiś czas temu było nawet głośno, że ośrodek monitorowania pozywa patostreamera którym był on i użyli tam imienia Aleksander więc używam tej nomenklatury pewnie zmienił, ale szczerze mało mnie to interesuje.
  • Odpowiedz
ogromem jego głupoty i foliarstwa.

@Cztero0404: typowi już dawno nie tylko pociąg, ale cały dworzec odjechał. Myśli, że to, że jest logiczny oznacza, że ma rację (Korwin vibe so much). Widać, że ta kobieta chciała być miła, a może nie wyłapała z jak plugawą manipulacją ma do czynienia. Kamery też robią swoje. Gdyby ze mną gadał to pokłóciłabym się z nim na ostro, bo strasznie triggerują mnie takie nieżyciowe pseudomądre
  • Odpowiedz
  • 1
Kamery też robią swoje. Gdyby ze mną gadał to pokłóciłabym się z nim na ostro, bo strasznie triggerują mnie takie nieżyciowe pseudomądre dupki jak on.

@TantnisKrzyzowiaczek: Kiedyś próbował w ten sam sposób prowadzić dyskusję z kilkoma innymi osobami takimi jak Wardęga, Spysiński, Nitro, Boxdel tam chyba był i kilka innych osób przez następne 3 miesiące płakał, że nie dali mu się wypowiedzieć XD
  • Odpowiedz