Aktywne Wpisy
ryzu +24
my już pod aresztem śledczym, #budda pdw
NickMoore +2
#slubodpierwszegowejrzenia Specjalnie założyłam konto, bo nie mogę czytać tego co piszecie o Asi i Kamilu. Wam się wydaje, że jak człowiek poszedł do programu to weźmie już garbatego, bezzębnego. Nie! Ci ludzie też mają jakieś oczekiwania! Sorry, ale u Asi i Kamila ewidentnie widać, że Kamil jest mega ciapą. Nudny, podejście „przepraszam, że żyję” przecież każda kobieta zdominuje takiego faceta! Co złego w tym że Asia mówi, że chce być
Serio nie wiem już czy troluje, czy czas na pobyt w Choroszczy. XD
@FuckGodPL: Tak, mam obecnie 24 lata. Nie wiem skąd taka informacja o tym, że nigdy nie miałem dziewczyny zawsze mi się wydawało, że jeśli mam narzeczoną to dziewczynę musiałem tym bardziej mieć wcześniej, ale może się mylę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LadyRaspberry Nie ma co się przejmować, czubek zwykły.
@FuckGodPL: Twoja stara jest żetoniarzem, przestań w końcu pomawiać i straszyć ludzi. Ja akurat nie mam na imię Michał, ale spoko w sumie też na M.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@FuckGodPL: Kilka lat temu jeszcze sam byłem realnym widzem Carrionera, więc bardzo dziwne byłoby to gdybym działał przeciwko niemu wtedy, ale ok.
To co właśnie robisz nazywa się wielokrotnie i celowe zastraszenie, ma znamiona czynu zabronionego. Więc uważaj żeby tam ciebie ktoś nie odwiedził przypadkiem dzielnicowy jakiś lub
@FuckGodPL: Przyznaj się. Chciałbyś być tak zdominowany przez srarionera. Gadasz o nim tak jakby to był obiekt twoich westchnień. Konia też do niego walisz?
W tym filmie pokazuje tylko i wyłącznie to, że nie potrafi rozmawiać. Manipuluje, operuje skrajnymi przykładami, wchodzi w zdanie, bo celem nie jest poznać drugą stronę, tylko wpoić swój światopogląd i kogoś niezauważalnie (dla