Wpis z mikrobloga

@Cztero0404: dalej gadaj takie kłamstwa. Ja już kiedyś widziałem jak oprócz gadania o multikontach gadałeś, że podobno jakaś dziewczynę niby swoją była z multikonta na Instagramie stalkował. Nie wiem czy wiesz baranie ale Carrioner umie wydobywać dane jak chce pimpków takich jak ty łapać. Więc siedź cicho pimpek bo Carrioner już nie takich jak ty wyjaśniał osobiście
  • Odpowiedz
  • 2
Takiego przegrywa co wyzywa Carrionera, a sam ma 24 lata, i nigdy smalczycy nie miał

@FuckGodPL: Tak, mam obecnie 24 lata. Nie wiem skąd taka informacja o tym, że nigdy nie miałem dziewczyny zawsze mi się wydawało, że jeśli mam narzeczoną to dziewczynę musiałem tym bardziej mieć wcześniej, ale może się mylę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LadyRaspberry Nie ma co się przejmować, czubek zwykły.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: o czyli to ty jesteś Żetoniarzem. A to ciekawe. Będę musiał o tym powiadomić Carrionera, j----y przegrywie ze szmatą na mordzie. I nie kłam Michałku zasrany, gdybyś miał dziewczynę to byś nie nagrywał idiotycznych filmów, i nie wysyłał k---ą żetonów
  • Odpowiedz
  • 0
@FuckGodPL: Czy naprawdę marnujesz swój czas siedząc o godzinie 0:37 w nocy na to, aby straszyć jakiegoś losowego typa z internetu, że ''Carrioner go dojedzie'' () Urocza jest twoja naiwność. Podobno to absolutnie nigdzie nie napisałem o żadnej dziewczynie tam już ci się zlewa kogo za co ciśniesz, Carrio jak najbardziej miał lub nadal ma multikonta.
  • Odpowiedz
  • 1
o czyli to ty jesteś Żetoniarzem.

@FuckGodPL: Twoja stara jest żetoniarzem, przestań w końcu pomawiać i straszyć ludzi. Ja akurat nie mam na imię Michał, ale spoko w sumie też na M.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: przyznałeś się. Zgłosiłem Woglanowi tu na wykopie to co o----------z. Miało być zawieszenie broni ale widocznie nikt nie ogląda twoich z-------h filmów, jak Carrionera nie pomawiasz s--------u
  • Odpowiedz
  • 0
wątek sprzed paru lat. Jakiś sekciarz wykopowy się chwalił ze Carrioner stalkuje dziewczynę na Instagramie a ty zacieszales.

@FuckGodPL: Kilka lat temu jeszcze sam byłem realnym widzem Carrionera, więc bardzo dziwne byłoby to gdybym działał przeciwko niemu wtedy, ale ok.

Możesz się spodziewać odwiedzin

To co właśnie robisz nazywa się wielokrotnie i celowe zastraszenie, ma znamiona czynu zabronionego. Więc uważaj żeby tam ciebie ktoś nie odwiedził przypadkiem dzielnicowy jakiś lub
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Carrioner mówił że pimpków takich jak ty odwiedzał i wielokrotnie o tym mówił. Sam go hejtujesz wysyłając donejty prowokacyjne, tworząc sektę na wykopie i youtube, i nagrywasz z-----e filmy. A się dziwisz jeszcze. Carrioner umie pozyskać dane, i szukać ludzi, więc pilnuj się beto
  • Odpowiedz
  • 0
@FuckGodPL: Mi akurat szkoda byłoby pieniędzy na niego, wolałbym w błoto wyrzucić. Tak z pewnością carrioner umie pozyskać dane, czy te dane są teraz z tobą w pokoju i do mówią coś do ciebie?
  • Odpowiedz
@marv0oo Carrioner jest przystojny, dobrze zbudowany, zadbany, na ramę, i zasoby oraz potencjał. Mnie nie dziwi to. A to co ty gadasz to pomówienia z sekty Pawiana, Zetoniarza, i wskakieanie w deloriana

@FuckGodPL: Przyznaj się. Chciałbyś być tak zdominowany przez srarionera. Gadasz o nim tak jakby to był obiekt twoich westchnień. Konia też do niego walisz?
  • Odpowiedz
  • 1
@PraiseGodPL: @NathirMajster Nie mam pojęcia generalnie czy on jest tego świadomy, ale wszedłem w to jego znalezisko i chłop popełnia przestępstwo oferując nagrodę pieniężną na kwotę 2500 zł za pozyskanie danych jakiegoś kolesia w arafatce dodatkowo nazywając go przestępcą co w sumie już nosi 2 znamiona czynu zabronionego do tego zastrasza mnie oraz inne osoby policją i wjazdem carrionera na chatę czyli już 3 znamiona czynu zabronionego, jakby ktokolwiek
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Carrioner to przegryw, który mając 40 lat niczego w życiu się nie dorobił. Oprócz w-----------o psa, córki którą się nie zajmuje i ogromnych kompleksów. Tak, kompleksów, które próbuje nieudolnie maskować eleganckim ubraniem i połknięciem piguły.
W tym filmie pokazuje tylko i wyłącznie to, że nie potrafi rozmawiać. Manipuluje, operuje skrajnymi przykładami, wchodzi w zdanie, bo celem nie jest poznać drugą stronę, tylko wpoić swój światopogląd i kogoś niezauważalnie (dla
  • Odpowiedz
  • 0
@faolan: Mnie personalnie najbardziej szokuje to, że on kobiecie próbuje wmówić iż wie lepiej od kobiety jaka ona jest, jak ona widzi świat, czego ona chce, to tak jakby przyszła do kobieta jakaś do mnie i mi zaczęła mówić jako mężczyźnie jak to jest mieć penisa.
  • Odpowiedz