Aktywne Wpisy

LukaszN +377
Jak sprawiłem, żeby dzieci pracowały na rodzinny portfel?
Wielu z Was pyta, w jaki sposób udaje mi się śledzić newsy o spółkach w portfelu i jednocześnie analizować nowe podmioty.
Odpowiedź jest prosta - korzystam z przewagi konkurencyjnej, którą sam sobie wypracowałem: dzieci.
Nie
Wielu z Was pyta, w jaki sposób udaje mi się śledzić newsy o spółkach w portfelu i jednocześnie analizować nowe podmioty.
Odpowiedź jest prosta - korzystam z przewagi konkurencyjnej, którą sam sobie wypracowałem: dzieci.
Nie
źródło: obraz
Pobierz
wybryk_natury +104

Mizogin, przegryw, frustrat internetowy ma według niej 7/10 xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@marv0oo: Ta rozmowa jest ogólnie prowadzona w takim bardzo, bardzo dziwnym wręcz tonie. Carrio jakby narzuca/manipuluje tą dziewczyną w pewnym stopniu co ona ma mówić uważać zachowując się nie jak ktoś kto z kimś dyskutuje a jak nauczyciel który próbuje na uczniu wywrzeć, aby odpowiedział w poprawny sposób. Strasznie niezręcznie
@TantnisKrzyzowiaczek: Biorąc pod uwagę, że ostatnie gdzieś widziałem iż mówił, że epidemii covida nie było i to tak naprawdę scandemia która miała na celu zniewolić ludzi to tak, a on się nie zaszczepił to tak XD Jako człowiek który sam miał covid i później trochę czasu chociażby kondycje odbudowywał byłem naprawdę w szoku ogromem jego głupoty i foliarstwa.
@FuckGodPL: Na szczęście moim ulubionym kolorem jest właśnie niebieski, 304 no też sobie kiedyś peugeota chciałem kupić.
@LadyRaspberry: Żetoniarz to jest w ogromnym skrócie taki typ na yt co wyjaśnił carrionera i udowodnił jako jeden z wielu, że leci na multikach czy tam leciał.