Wpis z mikrobloga

za 10 tysięcy złotych Kuba Midel nauczy was inwestować w kurniki, szkoda że sam nie umie bo nakupił kwadratów z czynszem administracyjnym prawie 30 zł za metr XDDD i teraz trzeba wyprzedawać bo nie da sie na tym nic zarobić na wynajmie XDDD

#nieruchomosci
affairz - za 10 tysięcy złotych Kuba Midel nauczy was inwestować w kurniki, szkoda że...

źródło: xd

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 8
@affairz: to ja za centrum Warszawy 60 m2 płacę jakieś 700 zł i to z miejscem garażowym.

@acpiorundc: powiedz, że nie byłeś na kursie u Kuby, bez mówienia że nie byłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wredny_bombelek: pamiętam ten filmik z tego że niedowierzalem że upraszczajac te obliczenia tak bardzo i nie uwzględniając kluczowych czynników można taki majątek zbudować

No ale kubie nawet najgłupsze błędy i tak uczestnicy szkoleń wszystko z nawiązką wynagrodza swoim hajsem xd
  • Odpowiedz
@pysznewpierdalator: ale czego się czepiasz on skończył najlepsze liceum w Łodzi, a na studiach negocjował już deale, ale miał problem na studiach zaliczyć przedmiot, jak widać nie bez powodu. Jakieś 5 lat temu bardzo fajnie gadał dobrze się gościa słuchało, ale zrobiło się go za dużo, tak jak Tradera21.
  • Odpowiedz
ja za centrum Warszawy 60 m2 płacę jakieś 700 zł

@acpiorundc: Panie, gdzie centrum wawy do łodzi Bałut, nie bądź śmieszny ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@pysznewpierdalator: dla mnie typ jest farmazonen. Z jednej strony gada o kilkudziesięciu lokalach, zawieraniu 3 nowych aktów notarialnych w jednym dniu, co pewnie czyni go jednym z większych graczy na łódzkim rynku, a z drugiej strony łaszczy się w niskobudżetowych reklamach cateringów Viking, spędach w stylu motory z Midlem.
  • Odpowiedz
  • 0
@wolny_kot: nie tak dużo? ja mam w Łodzi obecnie około 10 zł za metr, niektóre bardzo małe i bardzo przeszklone ale nie takie nowe (podwójne szyby) inwestycje deweloperskie potrafiły mieć prawie 20 zł za metr to łapałem się za głowę, a tu jest jeszcze więcej
  • Odpowiedz
@affairz: za same śmieci wodę fundusz remontowy i sprzątanie klatek wychodzi mi 11 zł na m2. Ogrzewanie własne na gaz rocznie drugie tyle.
Jak mają jakieś windy, ochronę zielone dachy, i inne cuda wianki spokojnie może tyle wyjść.
  • Odpowiedz