Aktywne Wpisy

gonzo91 +74
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz
Piotrek7231 +117
#mecz
źródło: temp_file1450869082415563511
Pobierz

Farba kredowa i kredy – Tak jak pisałam do ciebie, w wynajmowanym mieszkaniu chyba by mnie właściciel przez okno wywalił, ale w domu rodzinnym dalej mam swój pokój. To przed mną nic innego jak malowanie i poczucie się jak małe dziecko.
Tablet do rysowania sprawdzi się to wiem na pewno. Głownie widzę go jako szybkie notatki, które były na kartkach i lądowały w koszu. Wiec oszczędność papieru to dla mnie profit wielki.
Kalendarz książka z motywem słowiańskiej mitologii – O jeju jaki on jest piękny! Nie wiem co więcej o nim napisać, bo brak mi dalej słów. Po prostu kocham i obiecuje, że będę go używać. (♥ ʖ̯♥)
Puzzle DnD – Byłam w takim szoku widząc je, że pierwsze co zrobiłam to pochwaliłam się mojej grupie z sesji. Już mam w planach ułożyć je i skleić w obraz, tak aby wiązał się z najlepszymi wspomnieniami z moich młodych lat. Po napisaniu inżynierki i zdaniu obrony biorę się za układanie. (✌ ゚ ∀ ゚)
Za żelki dziękuje, są to moje ulubione słodycze, które akceptuje i naprawdę lubię zjeść, gdy mam gorszy dzień. A herbatka, no cóż tu więcej mówić, moje zapasy powiększyły się i nie musze się martwić, że zabraknie. Gdy w ostatnim czasie w końcu wróciłam do herbat, moje zapasy były już skąpe.
Drogi Mikołaju, naprawdę dziękuje Ci za sprawienie mi tyle radości. To, ile starań włożyłeś w tą paczkę sprawia, że już czuję tak miło na serduszku. Nawet lampki, które były jako ozdoba paczki, owinęłam już wokół kupki książek, aby sobie świeciły.
Życzę Ci zdrowych i radosnych świąt. Oby twoja paczucha również sprawiła Ci tyle radości co Twoja mi. (。◕‿‿◕。)
Dzięki Tobie wiem, że za rok na pewno znów wezmę udział.
Mam nadzieję, że moja paczka, sprawi radość mojemu odbiorcy. Trzymam kciuki c:
#wykopaka #swieta #pokapake
źródło: temp_file2747681174650159661
Pobierzźródło: temp_file3358033366534477456
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Paczka tak bogata że aż Testo się objawił xD
źródło: obraz_2023-12-14_080418659
Pobierz@boxxi:
Gdybyście jednak nie chcieli zapomnieć (trzeba spełniać odpowiednie wymogi postów w danym roku) to zapraszam do plusowania:
https://wykop.pl/wpis/73818311/zapominalscy-i-zapominalskie-jak-co-roku-robie-wpi
Jak co roku robię wpis wołający osoby, które chciały wziąć udział w zabawie (bądź wyższej opcji plus/gold), ale:
-nie nabiły odpowiedniej liczby postów,
-nie zapisały się.
Jak dożyję (a dożyłem już dwa lata z rzędu od kiedy tworzę taki post) zawołam w odpowiednim czasie. Ostatnio było to bodajże
Dzięki ;)
@Testujezycie Co roku są zapisy, trzeba spełnić wymagania do co stażu i postów. @Zgrywajac_twardziela Okej zaśmiałam się głośniej niż powinnam xDDD
@MajoZZ Tak tak. Były tak jak na pierwszym zdjęciu. Też bym nigdy na to nie wpadła (。◕‿‿◕。)
źródło: temp_file241398595209048574
Pobierz