Wpis z mikrobloga

Drogi Mikołaju w tym roku przeszedłeś samego siebie, pierwszą emocjonalna reakcję zostawiłam dla ciebie. Gdy emocję ochłonęły to zabrałam się do pisania postu na mikroblogu. Od samego początku, będę lecieć listem, aby się nie pogubić:
Farba kredowa i kredy – Tak jak pisałam do ciebie, w wynajmowanym mieszkaniu chyba by mnie właściciel przez okno wywalił, ale w domu rodzinnym dalej mam swój pokój. To przed mną nic innego jak malowanie i poczucie się jak małe dziecko.
Tablet do rysowania sprawdzi się to wiem na pewno. Głownie widzę go jako szybkie notatki, które były na kartkach i lądowały w koszu. Wiec oszczędność papieru to dla mnie profit wielki.
Kalendarz książka z motywem słowiańskiej mitologii – O jeju jaki on jest piękny! Nie wiem co więcej o nim napisać, bo brak mi dalej słów. Po prostu kocham i obiecuje, że będę go używać. ( ʖ̯)
Puzzle DnD – Byłam w takim szoku widząc je, że pierwsze co zrobiłam to pochwaliłam się mojej grupie z sesji. Już mam w planach ułożyć je i skleić w obraz, tak aby wiązał się z najlepszymi wspomnieniami z moich młodych lat. Po napisaniu inżynierki i zdaniu obrony biorę się za układanie. ( )
Za żelki dziękuje, są to moje ulubione słodycze, które akceptuje i naprawdę lubię zjeść, gdy mam gorszy dzień. A herbatka, no cóż tu więcej mówić, moje zapasy powiększyły się i nie musze się martwić, że zabraknie. Gdy w ostatnim czasie w końcu wróciłam do herbat, moje zapasy były już skąpe.
Drogi Mikołaju, naprawdę dziękuje Ci za sprawienie mi tyle radości. To, ile starań włożyłeś w tą paczkę sprawia, że już czuję tak miło na serduszku. Nawet lampki, które były jako ozdoba paczki, owinęłam już wokół kupki książek, aby sobie świeciły.
Życzę Ci zdrowych i radosnych świąt. Oby twoja paczucha również sprawiła Ci tyle radości co Twoja mi. ()
Dzięki Tobie wiem, że za rok na pewno znów wezmę udział.

Mam nadzieję, że moja paczka, sprawi radość mojemu odbiorcy. Trzymam kciuki c:
#wykopaka #swieta #pokapake
MementoMori49 - Drogi Mikołaju w tym roku przeszedłeś samego siebie, pierwszą emocjon...

źródło: temp_file2747681174650159661

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@boxxi Polecam z całego serca. Miałam raz rok przerwy, bo się spóźniłam o dzień. Więc w tym roku to mój trzeci raz. I jeszcze nigdy się nie zawiodłam. ()
  • Odpowiedz
@Testujezycie: Za rok w listopadzie będą zapisy. Zawsze jest info na tagu #wykopaka , wykop promuje post i nawet logo w górnym prawym rogu. wykopaka.pl

@boxxi:

Gdybyście jednak nie chcieli zapomnieć (trzeba spełniać odpowiednie wymogi postów w danym roku) to zapraszam do plusowania:
https://wykop.pl/wpis/73818311/zapominalscy-i-zapominalskie-jak-co-roku-robie-wpi
@MajoZZ +52
Zapominalscy i Zapominalskie!
Jak co roku robię wpis wołający osoby, które chciały wziąć udział w zabawie (bądź wyższej opcji plus/gold), ale:
-nie nabiły odpowiedniej liczby postów,
-nie zapisały się.

Jak dożyję (a dożyłem już dwa lata z rzędu od kiedy tworzę taki post) zawołam w odpowiednim czasie. Ostatnio było to bodajże
  • Odpowiedz