Aktywne Wpisy

dr_Batman +58
Nie jesteście normalni.
Psychopata zabił lekarza, a połowa z was rozpisuje się o tym że pewnie lekarz zasłużył. Druga, że w sumie to rozumie.
Tego samego dnia jakiś psychopata pobił lekarkę, też sobie zasłużyła?
Inny zabił ratownika.
Nakręcajcie hejt internetowy, a potem miejcie pretensje że lekarze są niemili, wyzuci z uczucia i empatii.
Takich nas kształtujecie. Takimi się stajemy.
Psychopata zabił lekarza, a połowa z was rozpisuje się o tym że pewnie lekarz zasłużył. Druga, że w sumie to rozumie.
Tego samego dnia jakiś psychopata pobił lekarkę, też sobie zasłużyła?
Inny zabił ratownika.
Nakręcajcie hejt internetowy, a potem miejcie pretensje że lekarze są niemili, wyzuci z uczucia i empatii.
Takich nas kształtujecie. Takimi się stajemy.

BadBoyIndygo +11
Wydaje mi się, że poznałem materiał na żonę. Od niedzieli wysyła mi swoje zdjęcia w mojej bandanie i na każdym jest uśmiechnięta, co mocno kontrastuje z tym w jakim stanie widziałem ją pierwszy raz.
Od lat korzystam z bandany w jeden sposób, a ona używa jej, żeby wiązać włosy podczas malowania się, robi sobie z nią różne fryzury albo nosi jako bransoletke.
Dziwnie się czuję, rumienie się i wibruje mi w brzuchu.
Od lat korzystam z bandany w jeden sposób, a ona używa jej, żeby wiązać włosy podczas malowania się, robi sobie z nią różne fryzury albo nosi jako bransoletke.
Dziwnie się czuję, rumienie się i wibruje mi w brzuchu.
źródło: IG
Pobierz

Pół roku temu zdradziła mnie dziewczyna, była to moja pierwsza poważna miłość, która trwała ponad 2 lata. Od tamtej pory już się ogarnąłem psychicznie, ale powiem wam, że została mi taka niechęć poznawania nowych dziewczyn, straciłem ochotę na związki, na #s--s , wszystko związane z ewentualną miłością jest mi obojętne. Nie chce mi się zaczynać wszystkiego od zera tzn. zdobywać zaufanie drugiej osoby, randkować, starać się być dobrym chłopakiem, myśleć nad jakimiś prezentami itd, po prostu wole być sam niż się bawić we wszystko od nowa. Czy to jest normalne i za jakiś czas okaże się, że zmienię zdanie? Może ktoś miał podobnie i coś powie od siebie. #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@kosmita: Równie dobrze możesz robić co ci się żywnie podoba w związku i ona wtedy cię zdradzi nie dlatego że ją na piedestale stawiałeś, ale dlatego że ją realnie zaniedbywałeś xd
co do Op to 2 lata trochę sporo, powinieneś już o niej zapomnieć i iść dalej -
@kosmita: Zdrada to tylko i wyłącznie decyzja zdradzającego, jak coś mocno nie gra albo nie chce się już być z tą osobą, to najpierw się rozstaje, a potem idzie do innych.
@mirko_anonim: To całkowicie normalne, normalna rzecz, że jak ktoś się na czymś sparzy, to potem nabiera do
@Dietetyq: obie skrajności dla wielu kobiet są motywem do rozstania.
@choochoomotherfucker: człowiek szczęśliwy nie zdradza.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Przyroda i ewolucja nie premiuje tego co uczciwe, a to co skuteczne. Jak zdejmiesz oprawy moralne, a to stało się przez ostatnie dekady dość wyraźne, to wracają proste i skuteczne metody przewidziane przez naturę.
Zdrada
@kosmita: Ach, a więc w taki sposób racjonalizujesz sobie swoje zdrady xD Rozumiem, że nie potrafisz myśleć ani panować nad swoim zachowaniem?
@choochoomotherfucker: podałem ci w uproszczonej formie to, czego możesz dowiedzieć się na wykładach z psychologii, albo u źródła, które podałem. I dotyczy to kobiet - co podkreśliłem.
I tu to twoje "acha" to nic poza personalnym atakiem prymitywa.
@kasiknocheinmal: owszem, przez całe tysiąclecia w zasadzie wszystkie społeczności rozwijały obyczajowość i normy, które miały normalizować relacje międzyludzkie, żebyśmy nie skakali sobie do gardeł. Wychodziło jak wychodziło, nadal ludzie zarzynają się jak zwierzęta w wielu miejscach świata.
W różnych społecznościach kwestie łączenia się w pary, wychodzenia z par itd normowane były na różne sposoby. My, przez całe
@kosmita: Napisał gość, który zdradzał żonę xD
@kasiknocheinmal: podejrzewaj co ci wygodniej. Rozmawiamy jak to funkcjonuje, a nie czy nam się to podoba.
Popatrz czy składa ci się coś takiego do kupy:
Ktoś z miłości skacze z mostu, ktoś pisze wiersze, ktoś przestawia całe swoje życie. Zgadzasz się z tym?
Ktoś z miłości idzie do łóżka nie z tą osobą, której obiecywał