Aktywne Wpisy

wfyokyga +165
Dzień dobry, wypuścili mnie w końcu z kamazatów. Tym razem słusznie się tam znalazłem, świadomie złamałem regulamin gifem z latającym pierogiem xD Dziękuję wszystkim za pamięć i to chyba wszystko co mam do powiedzenia na ten moment.
#solidarnizwfyokygom
#solidarnizwfyokygom
źródło: temp_file5242147542966873067
Pobierz
Teuvo +24
jedliście kiedyś cebule?

@kosmita: Równie dobrze możesz robić co ci się żywnie podoba w związku i ona wtedy cię zdradzi nie dlatego że ją na piedestale stawiałeś, ale dlatego że ją realnie zaniedbywałeś xd
co do Op to 2 lata trochę sporo, powinieneś już o niej zapomnieć i iść dalej -
@kosmita: Zdrada to tylko i wyłącznie decyzja zdradzającego, jak coś mocno nie gra albo nie chce się już być z tą osobą, to najpierw się rozstaje, a potem idzie do innych.
@mirko_anonim: To całkowicie normalne, normalna rzecz, że jak ktoś się na czymś sparzy, to potem nabiera do
@Dietetyq: obie skrajności dla wielu kobiet są motywem do rozstania.
@choochoomotherfucker: człowiek szczęśliwy nie zdradza.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Przyroda i ewolucja nie premiuje tego co uczciwe, a to co skuteczne. Jak zdejmiesz oprawy moralne, a to stało się przez ostatnie dekady dość wyraźne, to wracają proste i skuteczne metody przewidziane przez naturę.
Zdrada
@kosmita: Ach, a więc w taki sposób racjonalizujesz sobie swoje zdrady xD Rozumiem, że nie potrafisz myśleć ani panować nad swoim zachowaniem?
@choochoomotherfucker: podałem ci w uproszczonej formie to, czego możesz dowiedzieć się na wykładach z psychologii, albo u źródła, które podałem. I dotyczy to kobiet - co podkreśliłem.
I tu to twoje "acha" to nic poza personalnym atakiem prymitywa.
@kasiknocheinmal: owszem, przez całe tysiąclecia w zasadzie wszystkie społeczności rozwijały obyczajowość i normy, które miały normalizować relacje międzyludzkie, żebyśmy nie skakali sobie do gardeł. Wychodziło jak wychodziło, nadal ludzie zarzynają się jak zwierzęta w wielu miejscach świata.
W różnych społecznościach kwestie łączenia się w pary, wychodzenia z par itd normowane były na różne sposoby. My, przez całe
@kosmita: Napisał gość, który zdradzał żonę xD
@kasiknocheinmal: podejrzewaj co ci wygodniej. Rozmawiamy jak to funkcjonuje, a nie czy nam się to podoba.
Popatrz czy składa ci się coś takiego do kupy:
Ktoś z miłości skacze z mostu, ktoś pisze wiersze, ktoś przestawia całe swoje życie. Zgadzasz się z tym?
Ktoś z miłości idzie do łóżka nie z tą osobą, której obiecywał