Aktywne Wpisy

Winatuska +278
Najglosniej krzycza o tym zgnilym zachodzie ci co nigdy ze wsi nie wyjechali nie mowiac za granice

Nordri +31
Mirki, 3majcie kciuki, żeby jakoś przeżyć!
Dziś zaczynamy, może do końca nie osiwieję xD
#budowadomu #bojesie #stres #bedziedobrze ?
Dziś zaczynamy, może do końca nie osiwieję xD
#budowadomu #bojesie #stres #bedziedobrze ?

źródło: temp_file1333998152860654698
Pobierz
Psychopata zabił lekarza, a połowa z was rozpisuje się o tym że pewnie lekarz zasłużył. Druga, że w sumie to rozumie.
Tego samego dnia jakiś psychopata pobił lekarkę, też sobie zasłużyła?
Inny zabił ratownika.
Nakręcajcie hejt internetowy, a potem miejcie pretensje że lekarze są niemili, wyzuci z uczucia i empatii.
Takich nas kształtujecie. Takimi się stajemy.
Gardzę wami.
#lekarz #medycyna
Komentarz usunięty przez moderatora
@dr_Batman: Tymi słowami pięknie podsumowałaś zawód lekarza.
@dr_Batman: to gdzie ja jestem? xD
jak wielu lekarzy
@dr_Batman: xD
biedna ofiara przebrzydłego społeczeństwa.
Kasuje wypłatę i wychodzę.
Po prostu teraz mój poziom pogardy wzrósł.
@dr_Batman: xDD
skoro gardzisz drugim człowiekiem, to może powinieneś zmienić pracę, ziombelku? mechanikiem może zostań. nie będziesz się użerać z ludźmi, którymi tak gardzisz, a zaczniesz z maszynami. ciężko gardzić maszyną,
@dr_Batman: chyba jednak jesteś biedna, skoro nie możesz sobie kupić świętego spokoju i przejmujesz się tym, jak odbiera Cię część społeczeństwa xD
@dr_Batman: Co ma w takim razie powiedzieć @gorzki99?
@powsinogaszszlaja: Nie. To nie az tak.
Mam doswiadczenia jakie mam. jesli patrzec ogolnie to masz racje. Ale ja bym tak daleko nie szedl. Caly czas podkreslam ze nie mozna wszystkich ludzi wykonujacych ten zawod pchac do jednego worka. Pisalem przeciez ze udalo mi sie trafic kilku przed ktorymi
@dr_Batman: Mając wiedzę i swoje doświadczenia twierdzę, że mówiłaś nieprawdę. Potrafisz tylko gardzić i to jest twoje i podobnych tobie oblicze. A twierdziłaś, że jesteś
@gorzki99: Ja również. W poprzednim wątku napisałem, że miałem do czynienia z lekarzami i konowałami. Opisanie tego zajęłoby kilkaset stron.