Wpis z mikrobloga

Nie jesteście normalni.
Psychopata zabił lekarza, a połowa z was rozpisuje się o tym że pewnie lekarz zasłużył. Druga, że w sumie to rozumie.
Tego samego dnia jakiś psychopata pobił lekarkę, też sobie zasłużyła?
Inny zabił ratownika.
Nakręcajcie hejt internetowy, a potem miejcie pretensje że lekarze są niemili, wyzuci z uczucia i empatii.
Takich nas kształtujecie. Takimi się stajemy.
Gardzę wami.

#lekarz #medycyna
  • 178
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nakręcajcie hejt internetowy, a potem miejcie pretensje że lekarze są niemili, wyzuci z uczucia i empatii.

Takich nas kształtujecie. Takimi się stajemy.

@dr_Batman: xD

biedna ofiara przebrzydłego społeczeństwa.
  • Odpowiedz
Po prostu teraz mój poziom pogardy wzrósł.

@dr_Batman: xDD

skoro gardzisz drugim człowiekiem, to może powinieneś zmienić pracę, ziombelku? mechanikiem może zostań. nie będziesz się użerać z ludźmi, którymi tak gardzisz, a zaczniesz z maszynami. ciężko gardzić maszyną,
  • Odpowiedz
Co ma w takim razie powiedzieć @gorzki99🔰?

@powsinogaszszlaja: Nie. To nie az tak.

Mam doswiadczenia jakie mam. jesli patrzec ogolnie to masz racje. Ale ja bym tak daleko nie szedl. Caly czas podkreslam ze nie mozna wszystkich ludzi wykonujacych ten zawod pchac do jednego worka. Pisalem przeciez ze udalo mi sie trafic kilku przed ktorymi
  • Odpowiedz
Połowa tych historii co mają wykopki o tym jak lekarz kogoś zabił nie trzyma się kupy i jest do zaorania po kilku informacjach.

@dr_Batman: Mając wiedzę i swoje doświadczenia twierdzę, że mówiłaś nieprawdę. Potrafisz tylko gardzić i to jest twoje i podobnych tobie oblicze. A twierdziłaś, że jesteś

jestem dobrym i sumiennym lekarzem.
  • Odpowiedz