Aktywne Wpisy
Krafcuu +63
Cześć,
Mam zamiar kupić piekarnik. Kwota którą posiadam to 2500 zł. Używał go będę do podstawowych czynności. Czasem jakiś placek. Czasami jakiś kurczak itp. Oczywiście chciałbym najlepsza jakość za najniższą cenę he he. Nie potrzebuje jajkach super funkcji typu samooczyszczenie. Jak najbardziej energooszczędny. #piekarnik #pytanie #porada #zakupy #mediaexpert
Mam zamiar kupić piekarnik. Kwota którą posiadam to 2500 zł. Używał go będę do podstawowych czynności. Czasem jakiś placek. Czasami jakiś kurczak itp. Oczywiście chciałbym najlepsza jakość za najniższą cenę he he. Nie potrzebuje jajkach super funkcji typu samooczyszczenie. Jak najbardziej energooszczędny. #piekarnik #pytanie #porada #zakupy #mediaexpert
daeun +120
Nie ma lepszej reklamy dla elektromobilności jak samochód elektryczny, który pali sie tuż obok drzwi wejsciowych do salonu sprzedaży. The future is now, old man xDD
#bekazlewactwa #motoryzacja #samochody #heheszki #mercedes
#bekazlewactwa #motoryzacja #samochody #heheszki #mercedes
z fartem
A pierścionek bardzo ładny.
z fartem
Zegarki powyżej jakiejś kwoty to już zwykła biżuteria, zdzieranie marży na bogatych naiwniakach i przechwalanie się grubością portfela dla szpanu. Nikt nie potrzebuje atomowej dokładności i tak samo dobrze czas pokaże ten za milion Lewandowskiego jak i zegarek za 40 zł z rynku.
ale może masz racje - rzecz jest tyle warta ile człowiek jest w stanie za nią zapłacić
ale mówię nie warte - ja bym nie dał
@Tytanowy_Lucjan: nie jesteś prostakiem, po prostu nie masz pojęcia o finansach, drogie zegarki to inwestycja i dywersyfikacja oszczędności, już całkowicie pomijając ich aspekt wizualny
@maczeta31: Buty mają funkcje użytkową i mają duże znaczenie dla twojego zdrowia (jeżeli masz problem z kolanami, biodrami lub kręgosłupem to w 6 przypadkach na 10 przyczyną będzie jakiś problem ze stopami).
Zegarki powyżej
Ja bym się bała nosić takiego pierścionka na codzien w obawie, że się zgubi/zniszczy. A jeśli miałby leżeć w szufladzie to jaki jest sens ¯_(ツ)_/¯
Ale faktycznie, jest przepiękny