Aktywne Wpisy
jestembutem +4
Czy są tu jacyś ludzie 35+?
#kiciochpyta
#kiciochpyta
sruba_m3 +40
Eh, myślałem że ta cała kobieta nieidealna jest niejako równowagą dla głupoty mentora, ale widać sprany łeb przez social media i wrzucanie zdjęć noworodka motzno xD są siebie warci
ale z drugiej strony mogłem się spodziewać, kto o zdrowych zmysłach udostępnia mentorowi swoje drogi rodne
#sebcel
ale z drugiej strony mogłem się spodziewać, kto o zdrowych zmysłach udostępnia mentorowi swoje drogi rodne
#sebcel
źródło: image
Pobierz

Okres nastoletni samotny i 24 lata wbiły. Teraz nawet rodziny nie mam. Mam ochotę messengera usunąć, bo tylko mnie przygnębia, że coś przyszło, ale to tylko jakaś grupka. Nikt nie zapyta co u mnie słychać.
I jak tu żyć? Nawet jeśli znajdę jakimś cudem swoją grupkę i drugą połówkę to co niby dałoby mi spędzenie młodości w samotności?
Tyle chociaż, że mam jakiś plan i ma on jakiś sens. Psycholog mówił, że mam szansę wyjść z przegrywu oraz wyglądam na młodszego niż mam.
To nie ma sensu. Nie zasługuje na to
#samotnosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Pamiętaj że chłop się rodzi samotny i samotny umiera, jak uzależnisz swoje szczęście od ludzi to cię zezra. 25 lat to moim zdaniem najwyższy czas uczyć się samotności bo kiedyś dystans do ludzi ci się przyda, nawet nie wiesz jak bardzo. Ludzie przychodzą