Aktywne Wpisy
cotozazycie +1
Można w ogóle jakoś oszacować czy starym amochodem dojadę bez niespodzianek ok 1500km?
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie

Anonek463 +347
Człowiek od razu bezpieczniej się czuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) #heheszki #policja #marihuana #narkotykizawszespoko #narkotyki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

![Kobieta zostawiła dziecko w rozgrzanym aucie, poszła kupić spodnie [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/70617aff20e5bf1b8e40b332a500faecbb884a307bf34ab52c3422412bbda53f,q80.jpg)
#nieruchomosci
@fff112: @4mmc-enjoyer: Just buy duży dom & duża
@fff112 @Howard_Roark no to widzisz, Ty nie chcesz z kimś w jednym budynku mieszkać, a ja nie chcę mieszkać na wsi, różni ludzie, różne priorytety
@pp93 jest normalnie klatka schodowa, jedno mieszkanie na dole, na drugie prowadzą schody. Garaż dwustanowiskowy na pół, czyli
Pytanie jak wygląda kwestia działki, czy jest Twoja, czy wspólna. Jeśli Twoja, to moim zdaniem byłoby spoko. Tylko ciężko powiedzieć, czy dogadasz się z sąsiadem w kwestiach np odśnieżania i ewentualnie podziałem garażu i utrzymaniem w nim czystości. Pewnie najlepiej byłoby postawić tam jakąś ściankę działową, czy przedzielić w inny sposób, żeby nie było przypału w razie kogoś mocno syfiącego
@4mmc-enjoyer: wystarczy że wykupisz dobre ubezpieczenie i ten case przechodzi na ubezpieczyciela. Z resztą prawdopodobieństwo tego że ktoś się poślizgnie i nie wiem złamie nogę jest tak niskie że bardziej prawdopodbne jest to że potrącisz inwalidę na pasach.
Przez te 3 lata do dziś to użyłem łopaty 3 razy może. Bp chyba tylko 2 razy było. Nie jestem pewnym.
Poza tym to jest tak mało tego śniegu, że nie ma co odśnieżać. A jak już jest to zaraz się stopi bo temperatura na plusie.
I powiem Ci, że nawet bym chciał, żeby tak konkret ze 20, 30 cm
@pwone priorytetem jest to, że mieszkanie ma mieć ogródek, dlatego patrzę i mieszkania w bloku z ogródkiem i mieszkania w domkach. Jeden sąsiad to jest luz, gorzej jak są 4 piętra i na każdym inna rodzina.
Może faktycznie u Ciebie tego śniegu więcej. Jak byłem mały to też miałem traumę z tym odśnieżaniem zimą. Non stop trzeba było latać.
A teraz to bym sobie odśnieżał. Tylko no nie ma co :(