Aktywne Wpisy

Jak bardzo trzeba mieć pusty łeb żeby w obecnych czasach zrobić dziecko gdzie nawet ciężko zmienić pracę jako specjalista z 10 letnim doświadczeniem, gdzie zaraz będzie ogromny kryzys gospodarczy, gdzie jest cały czas widmo wojny. Nie wyobrażam sobie tego, druga sprawa, że dziecko gdy pracujesz 8-16 to momentalne stracenie życia którego i tak już praktycznie masz przez pracę i te godziny śmieszne, baby namawiają na dzieciaka a same mieszkają jeszcze ze starymi

PremeditatioMalorum +115

Mirki, problem z Ubisoft Connect, problem zaczał się chyba po aktulizacji Windowsa wczoraj. Nie idzie połączyc z serwerem, wywala Połączenie Utracone, serwer nieosiągalny. Resetowanie routera, ustawien sieciowych, przeinstalowanie ubisoft connect. Cały czas to samo. Jakiś fix na to?
Odinstalowałem avasta, wyłączyłem Defendera, zmieniłem nawet sieć, w sensie hotspot z telefonu żeby mieć IP z Playa a nie upc i do tego WiFi zewnętrzna antena.
Ubisoft ma to w dupie i odpisuje to samo co pisze na necie...
Wymieniłem dużo wiadomości z ubisoftrm ale to strta czasu. Nakazują ci robić to co masz napisane w necie i nic pozatym.
Połączyłem się kompem przez WiFi z hotspotu z telefonu z play. Nic to nie dało.
Chociaż tak myślę że play to upc więc nawet jak po kablu mama z Playa to może być to samo.
Ogólnie wina leży na bank po stronie ibisfot a nie twojej. Ubisoft ma