✨️ Obserwuj #mirkoanonim jak to możliwe ze jezdzac po Polsce, w rozne czesci (wschod - zachód, północ - południe), spotykam ludzi bardzo do siebie podobnych, mających charakterystyczne twarze - chodzi o samą twarz bo wzrost/budowa itd są już rózne. mogłbym nawet wydzielić z 5-10 typów twarzy która powtarza się bardzo często, a te osoby nie są spokrewnione (czasami pytam), nie mają nikogo w bliskiej rodzinie z tych rejonów. być może mają wspólnych przodków ale x pokoleń wstecz o których nie wiedzą. mieliście tak kiedyś? #pytanko
Anonim (nie OP): Mnie kiedyś było trzech. Kiedyś czyli ponad 20lat temu Jednego znajomy wypatrzył na filmiku jednego z kabaretów - i faktycznie, nawet broda identyko. Drugi znajomy, spotkał "mnie" w sklepie pracującego jako sprzedawca i w/g niego go trolowałem, bo udawałem, że go nie znam;p ( ͡°͜
Anonim (nie OP): pewnie ci chodzi o uśmiech polski, jakbyś chciał porównać dokładnie podobność do ciebie to musiałbyś się dokładnie przyjrzeć zdjęciom z każdej strony
jak to możliwe ze jezdzac po Polsce, w rozne czesci (wschod - zachód, północ - południe), spotykam ludzi bardzo do siebie podobnych, mających charakterystyczne twarze - chodzi o samą twarz bo wzrost/budowa itd są już rózne. mogłbym nawet wydzielić z 5-10 typów twarzy która powtarza się bardzo często, a te osoby nie są spokrewnione (czasami pytam), nie mają nikogo w bliskiej rodzinie z tych rejonów. być może mają wspólnych przodków ale x pokoleń wstecz o których nie wiedzą. mieliście tak kiedyś? #pytanko
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jednego znajomy wypatrzył na filmiku jednego z kabaretów - i faktycznie, nawet broda identyko.
Drugi znajomy, spotkał "mnie" w sklepie pracującego jako sprzedawca i w/g niego go trolowałem, bo udawałem, że go nie znam;p
( ͡° ͜
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta