Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: miał lepszą mordę a ty za słabą i tyle, po prostu jej się nie podobałeś, sprzedała ci kit o szukaniu kogoś na innym kierunku żeby ci nie było smutno. A skąd wziąłeś to, że "nie chodziło o moją mordę"?
  • Odpowiedz
Nie studia same w sobie, tylko prestiż społeczny wynikający z posiadania męża prawnika / lekarza / inżyniera.

@Dietetyq: Nie żaden prestiż, po prostu lekarz/prawnik/jakiś sensowny inżynier będzie przynosił do domu sensowniejsza pensję niż absolwent pedagogiki.
  • Odpowiedz
dobry glazurnik czy mechanik samochodowy też przyniesie konkretną pensję

@Dietetyq: Tak, po z-----------u w weekendy przyniesie pensję mniej-więcej mida w korpo. Za to nie będzie miał normalnego ubezpieczenia, bo to na jdg lub wręcz na czarno robione.

Kobiety nie są głupie, i wolą hajs który jest pewny od "niepewnego".
  • Odpowiedz
@Filipterka25: Tak kobiety nie są głupie i chcą PEŁEN PAKIET.

Żeby i był hajs i prestiż i najlepiej jakaś opcja na nakręcenie relacji na insta żeby wszyscy widzieli i zazdrościli.

Plus Ty chyba nie wiesz ile zarabia płytkarz w wielkim mieście i nie wiesz, że nie każdy lekarz to jest ten ziomek od zabiegów medycyny estetycznej co zarabia 100k miesiąc czy tam topowy inżynier od awiacji co jest 7 takich
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP):

Otóż, nie chodziło o moją mordę, ale o to, że rzekoma kandydatka na dziewczynę szukała kogoś na "innych studiach"

Gdzie się mieszka, pracuje i STUDIUJE tam się tzipą nie wojuje.
  • Odpowiedz
Jak mówiłem o filologii to kontakt się urywał a jak mówiłem że studiuję na agh to od razu oczka się szkliły :)

@mirko_anonim: Aha, bo tobie to pewnie było wsio rawno czy żona by była lekarką czy może pedagożką.
  • Odpowiedz