Aktywne Wpisy

b_oski +18

zielonka18 +619
#cyckinawosp Edycja 2025
Koniec stycznia to, tradycyjnie już, czas na kolejną edycję spermiarskiej zbiórki #wgw na Uran dla Czeczenów z #wosp! Tym razem wpłacam po 25 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy mieć więcej plusów, niż żaba.
Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako
Koniec stycznia to, tradycyjnie już, czas na kolejną edycję spermiarskiej zbiórki #wgw na Uran dla Czeczenów z #wosp! Tym razem wpłacam po 25 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy mieć więcej plusów, niż żaba.
Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako

Jakaś dziewczyna do mnie napisała na portalu randkowym. Wiadomo, gadka szmatka, ale zapytała się mnie co robię po pracy. No to ja zgodnie z prawdą napisałem, że idę na zajęcia taneczne. Dużo mam takich zajęć w tygodniu i w ogóle dużo tańczę. Po czym ona napisała: "ja niestety nie umiem tańczyć". I się nie odezwała, choć napisałem, że to nic, przecież każdy ma różne zainteresowania. Wyczuwam, że ją po prostu doopsko strzeliło, że jakiś chłopak może umieć coś, czego ona nie umie.
Ps. czemu nie próbujesz poderwac na kursie tańca?
Uczę się tańczyć od wielu lat, ogólnie długi temat. W dużym skrócie napiszę, że choć brzmi to banalnie, to kursy tańca są dla ludzi po to, by nauczyć się tańczyć. Nie miałem zamiaru iść tańczyć, by kogoś poderwać. Ja po prostu lubię tańczyć. Dziewczyny mają podobne podejście. Poza tym na zajęciach
Trzeba szukać wszędzie gdzie się da a kursy tańca to chyba jedno z lepszych miejsc
@Maxior99: To, że ''setki'' piszą do dziewczyn to jest bullshit, nawet do bardzo ładnych setki nie piszą bo wychodzą chociażby z wykopowego założenia, że te ładne są za ładne.
Nie uważasz że w tobie może być problem?