Aktywne Wpisy
Jak grzecznie odmówić bycia chrzestną? xD
Napisał do mnie kuzyn, z którym ostatni raz rozmawiałam parę lat temu. Pyta czy może wpaść w tym tygodniu na kawę. Skąd wiem o co chodzi? Niedawno urodził mu się syn, a jako jedyna z rodzinnej wioski dorwałam się IT i zarabiam przyzwoite (ale nie duże xD) pieniądze.
Problem w tym, że ja nie chcę być chrzestną, zwłaszcza dzieciaka, którego nie widziałam na oczy i pewnie
Napisał do mnie kuzyn, z którym ostatni raz rozmawiałam parę lat temu. Pyta czy może wpaść w tym tygodniu na kawę. Skąd wiem o co chodzi? Niedawno urodził mu się syn, a jako jedyna z rodzinnej wioski dorwałam się IT i zarabiam przyzwoite (ale nie duże xD) pieniądze.
Problem w tym, że ja nie chcę być chrzestną, zwłaszcza dzieciaka, którego nie widziałam na oczy i pewnie
kaspil +1
Jak się nazywają takie cosie na ścianach? Macie takie w domach? #remontujzwykopem
LISTA SERIALI
Dom z papieru - La Casa de Papel
Twórca: Álex Pina
IMDb: 8.2/10
https://www.imdb.com/title/tt6468322/
https://upflix.pl/serial/zobacz/la-casa-de-papel-2017
Gatunek: akcja, dramat, suspens
Fikcyjna historia największego napadu w historii w Hiszpańskiej Narodowej Fabryce Monet i Znaczków, w otoczeniu sił policyjnych i z dziesiątkami zakładników. Czy samobójczy plan zakończy się sukcesem?
Czy polecam? Nie za bardzo. Sam obejrzałem pierwszy sezon ale drugi już przeradza się z heist movie w telenowelę. Dramaty miłosne wyszły na pierwszy plan a logika uciekła w popłochu… Z tego co wiem dalej też mnie było lepiej.
P.S. Ok, trzeba przełknąć gorzką pigułkę. Widzę, że robię przy serialach zupełnie nikomu niepotrzebną robotę... Przy filmach to działało, przy serialach jakoś nie widzę zainteresowania moimi wpisami ani po plusach ani po komentowaniu. Spis filmów był mi potrzebny, spis seriali nie jest. Widzę, że Wam również nie, choć to może oznaka "nowego" wykopu.
Masz bardzo fajne
@Rad-X Tam generalnie caly powrót Berlina i reszty to już było meh. Odechciało się oglądać.
Warto pamiętać, że jeszcze zrobili wersję koreańską która niby miała ciekawy twist bo miała się dziać w
@Masuj: U nich w kraju to jedyny gatunek jaki istnieje i genetycznie nie sa w stanie sie powstrzymac przed tym #!$%@? tak jak Polak przed jedzeniem kielbasy
@WLADCA_MALP: Jeszcze się ku...a dziwi dlaczego XD
@StraznikGrobowca: U mnie zbudza.
najgłupszy serial jaki w życiu widziałem. Scenariusz pisany przez osobę z dodatkowym chromosomem i to po pijaku.
Lubię groteskę i debilny gimbohumor, ale ten gniot miał być chyba na poważnie. Wyszły z tego Barwy Szczęścia w świecie napadów na bank, tylko z jeszcze bardziej przerysowanymi postaciami i debilną fabułą.
BTW Czemu dopiero teraz trafiłem na ten tag (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Pluśnięte i przeglądam wcześniejsze wpisy.