Wpis z mikrobloga

@mamamarcina: nawet niech to GTA kosztuje i 5 stówek. Wspomniany przeze mnie MGS3 na PS2 w dniu premiery kosztował ok. 240 zł. Było to w 2005 roku.

Minimalna wtedy - 850 brutto. W 2025 pewnie będzie prawie 5 tys. brutto.

Matematykę Pjoter zostawiam Tobie ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie ma co narzekać.
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: ogólnie wykopki już dawno stali takimi samymi woke z-----i, tylko że z prawej strony. Jak zobaczą coś co odbiega tylko trochę od ich światopoglądu to już dostają padaczki, nawet nad kontekstem się nie zastanowią. Takie juleczki z Twittera tylko, że na prawicy.

Co do samej gry, jakościowo będzie na pewno dobrze, bo to rockstar. Boję się tylko tego, że ta gra została w całości zaprojektowana pod tryb online i
  • Odpowiedz
Pod socialami Rockstara pełno zachwyconych Pajeetów, Ahmedów i właściwie gości z całego świata. A tutaj - połowa niezadowolona / urażona xD

@Tywin_Lannister: Bo debile z wypranym mozgiem zobaczyli niebiałych w Miami gdzie biali są mniejszością, ludzie z Florydy piszą że trailer idealnie oddaje klimat, zachowania i stereotypy, ale wykopek zobaczył czarnych ludzi na plaży albo w drogim samochodzie i białego methheada to już mu styki przepaliło i zaczyna się wielkie
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: jak najbardziej rozumiem krytykę malkontenctwa, ale nie stawiałbym RDR2 i GTA V w jednym rzędzie. Chodzi właśnie o obawę, że dostaniemy GTA V na sterydach, a nie coś pokroju RDR2 w dzisiejszym Vice City. Poczekamy, zobaczymy. Ja to będę i tak na PC ogrywał, więc poczekam sobie jeszcze kilka lat XD.
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: ja jeszcze pamiętam czasy gdy kupowało się gazetę gdzie dziennikarz opisywał rzekomy trailer a ty musiałeś sobie go w głowie wyrenderować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz