Aktywne Wpisy
JoMaHaa +425
Mirki, co to się to ja nie...
Robię na sortowni w #inpost patrzę po taśmie jedzie paczka z napisem, że w środku jest bomba, no to ja taśma stop, wciskam ROP caly obsrany juz jestem, bo to na tych tasmach sie ciagle paczki obijają, całą hale ewakuujemy, dzwonie na bagiety, szybko przyjechali saperzy z tym swoim robocikiem, otwierają to a tam skarpety i Merci...
Teraz bagiety szukają tego śmieszka plus dyrektor kontaktuje
Robię na sortowni w #inpost patrzę po taśmie jedzie paczka z napisem, że w środku jest bomba, no to ja taśma stop, wciskam ROP caly obsrany juz jestem, bo to na tych tasmach sie ciagle paczki obijają, całą hale ewakuujemy, dzwonie na bagiety, szybko przyjechali saperzy z tym swoim robocikiem, otwierają to a tam skarpety i Merci...
Teraz bagiety szukają tego śmieszka plus dyrektor kontaktuje
robert5502 +303
Rosjanie i Białorusini będą mogli startować na olimpiadzie w Paryżu. Czeski magazyn Reflex proponuje takie stroje.
#wojna #czechy #rosja #ukraina #ciekawostki #bekazpodludzi #sport
#wojna #czechy #rosja #ukraina #ciekawostki #bekazpodludzi #sport
#gimboateizm #ateizm #religia #wiara #kosmici #ufo #ufonapowaznie #katolicyzm #takaprawda
@Serpentens: Fajnie zrównałeś historyczną książke do bajki!! (ʘ‿ʘ) I idąc twoim tokiem rozumowania to radze nie tracić czasu na coś co przerasta twoje zdolności Logiczno Poznawcze i wrócił do netflixa czy tam innego disnej czanel ( ͡° ͜
@Serpentens: Prosze znajdź mi ten fragment w biblii a dam ci 10zł ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Btw. przeczytałem CAŁĄ biblię i to dwukrotnie, czyli zrobiłem coś czego nie zrobiło 99% wierzących, i tak zaliczam ją do bajek, są to zbiory żydowskiego folkloru wymieszanego innymi wierzeniami, jeżeli ktoś traktuje je poważnie to ma problem, równie dobrze może wierzyć w świętego Mikołaja albo smerfy.
Cóż, mój komentarz jest taki, że jak ktoś nie wierzy w Boga, to będzie to dla niego głupstwem, ale dla wierzących to jeden z wielu przejawów Jego działania. I tyle w zasadzie na ten temat.
Poza tym a co mają sumeryjskie ruiny do prawdziwości biblii? I nie "Nihilim" tylko "Nefilim"
Jak twierdzisz że nic nie mają wspólnego te historie 7 baśni z Sumerami to OK
Odsyłam do tego kanału
Jak twierdzisz że Biblia nie ma nic wspólnego z Sumerami to OK(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Mów mi jeszcze (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
A ty musisz zapytać kolege Kosmiczne Opowieści (✌ ゚ ∀ ゚)☞