Wpis z mikrobloga

A więc tak:
- nie pije od miesiąca
- dobrze sypiam od dwóch tygodni, budzę się 8 - 9 i śpię po 10 godzin
- leki przyjmuje regularnie
- czuję nawet dobrze ale trochę ospały
- mam ochotę na jakieś małe aktywności
- bardziej niż zwykle obrzydza mnie wizja rozmowy z roszczeniowymi Polkami, mam to w dupie.
- wczoraj miałem chęć zamówić wiatrówkę, żeby mieć pretekst do wychodzenia z domu w takie zimno. Postrzelać sobie do puszki
- śniła mi się była i bardzo mataczyła - ogólnie mam wrażenie że sny, koszmary które miałem ostatnio to pod wpływem leków. Coś jakby mózg przerabiał stare sprawy.

Ogólnie jest coraz lepiej. Mam problem co by tu teraz robić żeby nie s--------c tego. Narazie spokojnie - tylko małe aktywności.

#depresja #czujedobrzeczlowiek #wygryw #przgryw #psychiatria
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@Linnior88

@Blueweb: wypraszam ja nie jestem roszczeniowa , mnie trzeba tylko zabrać na papu i kupić kwiaty

Gdy to pisałem, miałem przeczucie, że odpowiesz na ten wpis xd :). Akurat o tobie nie myślę o jako roszczeniowej ale masz inne wady (jak każdy). Ja wiem, że nie wszystkie Polki to p0lki - ale dla mnie nie pisana chyba taka.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@joekey

@Blueweb: jak wygląda twoja przeszłość z piciem?

Ogólnie to się jakoś trzymałem - nie mogę dużo pić jakos. Ale sporo było tak, że 2 razy w tygodniu do odcinki, przy okazji robiłem z siebie błazna na livach na fotka.com (o dziwo laski chętnie się wtedy umawiały xd)
  • Odpowiedz