@Redbulltabak: 5 lat dłuższy wiek emerytalny też masz w d*pie? To że sądy działają na korzyść kobiet? Niestety mamy demokracje i wszystko trzeba sobie wykrzyczeć inaczej nas zeżrą.
@Aokx: Pierdzielisz że nikt się nie interesuje mężczyznami. Przecież taki facet nic nie musi robić a i tak dostanie sporo atencji a nawet listów... od wojska w sprawie obowiązkowego poboru ( ͡°͜ʖ͡°)
@Aokx: Kto mówi że są najgorsi? Ja wiem, że jest ogromna presja i tak dalej, ale szczerze powiedziawszy to mężczyźni mężczyznom mężczyznami.
Powinniście pracować nad wzajemnym wsparciem, okazywaniem emocji i wzajemną akceptacją. Więcej współczucia i wyrozumiałości bardzo by mężczyznom pomogła.
@Aokx: Tak, to na pewno pomoże XD Praca nad emocjami i poczuciem własnej wartości i wsparciem między mężczyznami? Nie, to dla pedałów - trzeba znaleźć wspólnego wroga czyli kobiety! XD
Narzekasz na obecne traktowanie mężczyzn i zamiast coś z tym zrobić, wolisz stwierdzić 'a bo to przez te złe baby'. Tak było, nie zmyślam.
@Aokx: no to niech walczy a nie samobója robi, kolega ze screena wyjaśnił tak że jaśniej się już nie da, skala eSek to wina tylko i wyłącznie tych którzy je popełniaja bo sa słabi
@gdziesomojeokulary: Trzeba walczyć o konkretne problemy typu wyższy wiek emerytalny a nie o kłopoty z atencją ten mem wyśmiewa feministki które twierdzą że kobiety są uciskane.
źródło: a4oyv0m_460swp_1
PobierzA ja to mam już w d00pie. Umiesz liczyć, licz na siebie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Powinniście pracować nad wzajemnym wsparciem, okazywaniem emocji i wzajemną akceptacją. Więcej współczucia i wyrozumiałości bardzo by mężczyznom pomogła.
@gdziesomojeokulary: Powinniśmy pracować nad nie okazywaniem uległości kobietom
źródło: e95c303d17d0048e964277f6d077b1d5b436265fb82a7b2c14ddb1cf70c6739c,w800(1)
Pobierzźródło: image
PobierzNarzekasz na obecne traktowanie mężczyzn i zamiast coś z tym zrobić, wolisz stwierdzić 'a bo to przez te złe baby'. Tak było, nie zmyślam.