Aktywne Wpisy

Bez sensu zupełnie korci mnie żeby wrzucić swoje dojce na mirko. Powstrzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Umeraczyk +21
Przypominam o tej krindżowej akcji przez którą straciłeś miłość życia
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Co łączy PiS, LGBT i Palestynę?
Wiecie dlaczego na paradach LGBT powiewa się flagami Palestyny chociaż jest to absurdalne bo ci ludzi skrócili by ich o głowę?
Dokładnie z tych samych powodów przez które nacjonaliści uważają takie kraje jak Rosja czy Chiny za alternatywę na jakiej można oprzeć się w walce z liberalizmem.
To jest dokładnie ten sam sposób myślenia oparty o bezrefleksyjne sprzymierzanie się z każdym kogo nie lubi nasz wróg co prowadzi do absurdów.
Czemu to piszę? Bo PiS wygrał te wybory i jeśli przez najbliższe cztery lata obecnie formujący się rząd nie będzie mega skuteczny, to PiS wróci bowiem ludzie będą rozczarowani nieskutecznością barwnej koalicji. Jeśli obecnie rozpocznie się polowanie na czarownice, to koalicja PiS, Konfa jest możliwa nawet jeśli obie strony teraz tego nie chcą. Wystarczy, że PiS będzie miał poparcie lepsze o 1% tak samo Konfa plus 1% i mamy ultranacjonalistyczny rząd.
Wy się tutaj podniecacie Hołownią nie rozumiejąc co Polsce grozi jeśli dopuści się do zepchnięcia Konserwatystów i Nacjonalistów do jednego narożnika gdzie zaczną się obwąchiwać.
Słabo to widzę. Wszyscy nazywają zwycięstwo PiS Pyrrusowym,a ja wcale tego nie dostrzegam. Jeśli za koalicją jaka się formuje nie stoi konkretny plan to będzie źle. Zresztą o tym czy faktycznie mamy zmianę w Polsce zadecydują wybory prezydenckie nie parlamentarne.
#przemyslenia #takaprawda
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
z fartem