Aktywne Wpisy

xydeN- +84
Kamila o której mowa w mailu, to Kamila Wawrzyniak, jej konto na instagramie zostało usunięte wczoraj po wypłynięciu informacji, że jej nazwisko pojawia się w aktach Epsteina
Samo imię Kamila pojawia się kilkukrotnie w mailach w różnym odstępie czasowym
Kamila w 2004 roku była maturzystką i już w tamtym czasie zaczęła karierę modelki m.in w Paryżu
Oprócz Kamili Wawrzyniak w mailach przewinęło się nazwisko modelki Claudii Czapiewskiej (zablokowane komentowanie na ig, modelki Anety Pająk, przewinęło
Samo imię Kamila pojawia się kilkukrotnie w mailach w różnym odstępie czasowym
Kamila w 2004 roku była maturzystką i już w tamtym czasie zaczęła karierę modelki m.in w Paryżu
Oprócz Kamili Wawrzyniak w mailach przewinęło się nazwisko modelki Claudii Czapiewskiej (zablokowane komentowanie na ig, modelki Anety Pająk, przewinęło
źródło: IMG_8171
Pobierz
aa-aa +11
Cholerne globalne ocieplenie jakbyś wyrzucał nakrętki od butelek do śmietnika albo nie mieszał odpadów tylko miał te 7 worków na śmieci do segregowania jak prawdziwy europejczyk to by tego upału teraz nie było
źródło: 1000002489
Pobierz

czy wy tez uwazacie ze obecne #gry to totalna lipa? pewnie powiecie ze stary dziad ze mnie - ok moze i tak, ale przewalilem kilkadziesiat nowych tytulow (z roznych gatunków) i jest baaardzo słabo. mówię tu o gierkach typowo pod zagranie raz na jakiś czas jak i bardziej czasochłonnych rozgrywkach.
obecne gry to albo podejdz tu, nacisnij x, obejrzyj cutscenkę, podejdź tam naciśnij B i tak dalej. nie ma chyba gier totalnie rozwalających system swoją grywalnością. w latach 90 i 2000 takich gier wychodziło na pęczki, moja teoria jest taka że studia deweloperskie się opuściły, pewnie więcej bab zatrudniają i takei kwiatki wychodzą, jakieś cukierkowe wypierdki, kolejne klony gier typu fortnite. serio, stare flashowe darmowe gunwo gierki mialy wiecej polotu niż to co obecnie.
dajcie mi fpsa z klimatem starego medal of honor i misją z lądowaniem na plaży omaha. teraz mamy mega sprzęty, karty graficzne o ogromnej mocy, można szaleć - ale grywalność leży i kwiczy.
zagrałbym sobie w takiego fpsa klasycznie w trybie single, lub ultra dopracowanego rtsa (ale klasycznie w 2D albo pseudo 3D. zobaczcie ze obecnie gry które sie dobrze sprzedają to remake starych tytułów.
taki mario, gra która miesciła się na dyskietce - ma grywalność uber, po tylu dziesiątkach lat. moim zdaniem może mu dorównać minecraft, choć i ta gra po sprzedaży zaczeła tracić na swojej potędze.
w co grac? tesknie za czasami gdy leciało się po najnowszy nr cd-action i odpalało cd z demkami, raz że było tego tak dużo że można było się samymi demami zagrywać, dwa że częśc słabo chodzila bo sprzęt był za słaby ale i tak się grało.
teraz mam milion subskrybcji, wszystko w chmurze ale jak chce w coś popykać to i tak odpalam starocie.
a może jest jakiś ruch o którym nie wiem? deweloperzy robiący gry w dawnym stylu, takim jak np. red alert II, Herołsi 3, soldier of fortune?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jak lubisz Heroes 3 to i kings bounty Ci podejdzie, w rtsy nie gram, ale moja żona ciupie w kilka (chociaż tu raczej te ekonomiczne), niemniej jednak, endzone,