Aktywne Wpisy
mati1990 +23
nie mam pojęcia czy to normalne, że po wrzuceniu postu na grupie dla singli w tym samym dniu randomowa laska zapraszała na sylwestra do siebie do domu ale jak przystało na rasowego przegrywa odpuszczę.
#podrywajzwykopem #rozowepaski #tinder
#podrywajzwykopem #rozowepaski #tinder
![mati1990 - nie mam pojęcia czy to normalne, że po wrzuceniu postu na grupie dla singl...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/ea2d6ca219dcc7b739ec3c38dbf361b7fa25bb9a23068fbed0fb526f010eea7b,w150.png?author=mati1990&auth=989246f3f63b4862d2b6b7f96cb3e5be)
źródło: obraz
Pobierz
kacper3355 +121
Czołem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zainteresowanie moim wpisem z wczoraj o mojej taktyce na pennystocki na #gielda okazało się spore, więc zgodnie z obietnicą, zakładam tag #pennyplays – to właśnie tutaj będę się dzielił moimi dalszymi ruchami na akcjach groszowych.
Jak wspomniałem w poprzednim wpisie, cel to rozmnożenie małej kwoty do trochę większej, aby później z większym i przede wszystkim niepochodzącym z własnej kieszeni kapitałem, skupić się na bezpieczniejszych inwestycjach
Jak wspomniałem w poprzednim wpisie, cel to rozmnożenie małej kwoty do trochę większej, aby później z większym i przede wszystkim niepochodzącym z własnej kieszeni kapitałem, skupić się na bezpieczniejszych inwestycjach
![kacper3355 - Czołem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zainteresowanie moim wpisem z wczoraj o mojej taktyce...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/423af0f71181f8b2b427d48657cafe249f56c6c467e87a1dc1dfb22827814a16,w150.png?author=kacper3355&auth=aec9a8f59f0612ddb927be084485defe)
źródło: IMG_2071
Pobierz
Tylko zapytanie jest nieco "odwrocone"
ja nigdy nie liczylem zadnych kalorii - jadlem co chcialem i problemu nie mam. Ale teraz jest pytanie. jeden posilek dziennie - jaki zeby bylo w uj kalorii. Jaknajwiecej to jest dobre okreslenie. Tylko ze jest haczyk - ja nie gotuje w domu. Jem na miescie. Co mam jesc i na co patrzec?
jakies porady zebym zamiast na przyklad pierogow zjadl schabowego?
Co da najwiecej kalorii - czego jednoczesnie nie musze sam w chacie robic. jakas garmazerka co se w pracy w mikrofalowce zrobie, cos co moge zjesc w restauracji (fajnie jakby bylo z miesem).
W skrocie - jak zjesc kalorie nie gtujac w domu a bazujac na restauracji lub sloikach czy gazmazerce - co ma ich najwiecej.
Wiem ze bluznie piszac to pod tagiem dieta ale to raczej wy wiecie czego nie chcecie - a ja chce :PP
@cynamonowazaslona: To nie o to chodzi. Ja potrafie 5 dninie jesc i przezyc. A potrafiei tydzien wpierdzielac a waga stoi. Niigdy w zyciu nieliczyem kalorii - nawet nie wiem co daja. Ale aostanio sie dowiedzialem ze Ilestam kalorii to jst minimum co trza miec. No
@Vadzior: Napisalem ze bluznie piszac pod tagiem dieta. moim celem nie jest dieta a wrecz przeciwnie. czy da sie jednym posilkiem (i to tym nie przygotwywanm w domu) dowalic max kalorii. Jade na zarciu z biedry czy zabki. Jest calkiem smaczne ale kalorii to ma nie za duzo. A jedzac jeden posilek to byoby fajnie zeby tych kalorii jednak bylo wiecej. I jak
Od blisko 30 lat prowadze taki sam tryb zycia. Jadam zazwyczaj jeden posilek dziennie (tak sie przyzwyczailem jeszcze jak bylem w podstawowce i tak mi zostalo). Pare lat temu to jeszcze gotowalem w domu. Teraz od kulku lat nie goduje w domu. Albo ide po robocie do restauracji albo rano kupuje w biedrze jakis obiad do mikroweli i jem w
Kiedys potrafilem duzo zmiescic. Teraz jakbym zjadl na raz sredniego kebsa to bym sie czul total full.
Chodzi o to zeby nie musiec duzo jesc a jednak energie dostarczac. Ale nie chce sie bawic
@Vadzior: OK. Dzieki za info. Trza bedzie pogooglowac o ma najwiecej kalorii :P Moze cos co se bede mogl w robocie dziabac :P
Poki co to jestem fanem tyh malych pomidorkow. To jest dla mnie jak dla wielu slonecznik :P Jak otworze to znikaja wszystkie. No ale 500g roboty nie zrobi :P
Moze jakies paluszki? krakersy? No
@Vadzior: Orzechy odpadaja bo za twarde :P A jak wszamam paczke chipsow to mam podniemienie "porysowane" :P
Chyba zostane przy popcornie (tylko ze maslany a nie solony) i/lub paluszkach (paluszki to nawet z sola dam rade :P). Jako Cos do dziabania w robocie (podczas pracy a nie ze na przerwie)
źródło: Screenshot_1639
PobierzKabanosy zobacz, białko mają. Sery, twarogi, skyr - też. Białko to ważny budulec, w to musi być bogata Twoja dieta.
Komentarz usunięty przez autora