Aktywne Wpisy
marian-pxzz +149

vieniasn +220
sąsiada wnuk przyjechał z pewnego zachodniego kraju i drugie zdanie w rozmowie to było narzekanie na imigrantów tam
nie mam serca mu powiedzieć że sam nim jest
nie mam serca mu powiedzieć że sam nim jest

Jak nisko upadłem jeśli świadomie szukam samotnych matek? Świadomie bo to jedyny sposób na poznanie kogoś. Zwariować idzie od tej samotności, gdy nawet nie masz znajomych. I nie nie zależy mi na seksie tylko na regularnym spotykaniu się z płcią przeciwną w celu rozmowy, bliskości.
#przegryw #blackpill #tinder #badoo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: comment_1625407292N0p4l4VentZWVrcBLz1QUE
Pobierz@MirekStarowykopowy: Upadek to akceptowanie grubej samotnej madki, wejście w "subkulturę incelską" to szansa na zachowanie resztek godności- które OP świadomie wyrzucił w błoto.
Tak było
@CowiekDebil: kreujcie dalej rzeczywistość na swoją modłę. Droga do spełnienia dla każdego jest inna.
@mirko_anonim: wśród samotnych matek, tak jak wszedzie są wartościowe jednostki które warto poznać i zdziery które należy unikać.
Żaden wstyd jeśli tylko na tą ligę cię stać, ważne żeby mieć coś z życia. Sam znam taką młodą wdowę, ma 33 lata i dwójkę bombelkow, a jest bardzo miła
@mirko_anonim: Przecież one mają duże wymagania xd To nie jest tak, że samotna mamuśka umiera niemal z głodu i teraz przyjdzie Mireczek ze średnią pensją i przygarnie ją i jej dzieciaczka.
Ona już "dorosła" (czyli wypadła z gry) więc wie, że na Chada już szans nie ma - ale to znaczy że obniża swój standard o pół tonu i nadal szuka całkiem
A kim my jesteśmy żeby Cię oceniać?
Na wykopie znajdziesz sporo wpisów i informacji na temat samotnych matek i czego możesz się spodziewać po takim związku. Jeśli to jest dla Ciebie akceptowalne i znajdziesz w ten sposób szczęście - to co mogę powiedzieć? Może tylko doradzić ostrożność i uwagę - jeśli kobieta jest z tych leniwych, toksycznych i/lub roszczeniowych, czeka na
@AndrzejBabinicz: według mnie o to chodzi. Ty byś się na to nie pisał i bardzo dobrze, inny by się pisał i też dobrze. Każdy ma prawo decydować za siebie, nam nic do tego. Tak samo w sytuacji kiedy jeden anon mówi że mógłby być tylko z dziewicą, a inny weźmie doświadczoną, nam nic do tego.
- ma juz odchowane dziecko, ktore ma te +10 lat, a rozeszla sie z mezem z przyczyn naturalnych,
- jej maz umarl lub zginal w wypadku
natomiast desperacja jest zwiazac sie z samotna matka ktora przy okazji jest gruba i wpadla bardzo wczesnie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi