Aktywne Wpisy

rukh +7
źródło: temp_file6042004186199315948
Pobierz
DrN_25 +123
Mireczki pijcie że mną kompot. W końcu podjąłem rękawice budowy domu własnymi siłami. Działka jest, ogrodzenie tymczasowe właśnie zrobione, wymieniłem grunt pod płytę fundamentowa. Może nawet stworze tag do relacji i pełnego sprawozdania z budowy 😅
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
źródło: 1000028035
Pobierz

@MirekStarowykopowy: Upadek to akceptowanie grubej samotnej madki, wejście w "subkulturę incelską" to szansa na zachowanie resztek godności- które OP świadomie wyrzucił w błoto.
Tak było
@CowiekDebil: kreujcie dalej rzeczywistość na swoją modłę. Droga do spełnienia dla każdego jest inna.
@mirko_anonim: Przecież one mają duże wymagania xd To nie jest tak, że samotna mamuśka umiera niemal z głodu i teraz przyjdzie Mireczek ze średnią pensją i przygarnie ją i jej dzieciaczka.
Ona już "dorosła" (czyli wypadła z gry) więc wie, że na Chada już szans nie ma - ale to znaczy że obniża swój standard o pół tonu i nadal szuka całkiem
A kim my jesteśmy żeby Cię oceniać?
Na wykopie znajdziesz sporo wpisów i informacji na temat samotnych matek i czego możesz się spodziewać po takim związku. Jeśli to jest dla Ciebie akceptowalne i znajdziesz w ten sposób szczęście - to co mogę powiedzieć? Może tylko doradzić ostrożność i uwagę - jeśli kobieta jest z tych leniwych, toksycznych i/lub roszczeniowych, czeka na
@AndrzejBabinicz: według mnie o to chodzi. Ty byś się na to nie pisał i bardzo dobrze, inny by się pisał i też dobrze. Każdy ma prawo decydować za siebie, nam nic do tego. Tak samo w sytuacji kiedy jeden anon mówi że mógłby być tylko z dziewicą, a inny weźmie doświadczoną, nam nic do tego.
- ma juz odchowane dziecko, ktore ma te +10 lat, a rozeszla sie z mezem z przyczyn naturalnych,
- jej maz umarl lub zginal w wypadku
natomiast desperacja jest zwiazac sie z samotna matka ktora przy okazji jest gruba i wpadla bardzo wczesnie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi