Wpis z mikrobloga

Upadek to akceptowanie grubej samotnej madki, wejście w "subkulturę incelską" to szansa na zachowanie resztek godności- które OP świadomie wyrzucił w błoto.

@CowiekDebil: kreujcie dalej rzeczywistość na swoją modłę. Droga do spełnienia dla każdego jest inna.
  • Odpowiedz
Świadomie bo to jedyny sposób na poznanie kogoś

@mirko_anonim: Przecież one mają duże wymagania xd To nie jest tak, że samotna mamuśka umiera niemal z głodu i teraz przyjdzie Mireczek ze średnią pensją i przygarnie ją i jej dzieciaczka.

Ona już "dorosła" (czyli wypadła z gry) więc wie, że na Chada już szans nie ma - ale to znaczy że obniża swój standard o pół tonu i nadal szuka całkiem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Jak nisko upadłem jeśli świadomie szukam samotnych matek?

A kim my jesteśmy żeby Cię oceniać?

Na wykopie znajdziesz sporo wpisów i informacji na temat samotnych matek i czego możesz się spodziewać po takim związku. Jeśli to jest dla Ciebie akceptowalne i znajdziesz w ten sposób szczęście - to co mogę powiedzieć? Może tylko doradzić ostrożność i uwagę - jeśli kobieta jest z tych leniwych, toksycznych i/lub roszczeniowych, czeka na
  • Odpowiedz
@Tata_Kasi te wszystkie krytyczne uwagi w stronę samotnych matek kierowane są do tych, które są same z powodu swych wyborów. Wdowy to inna kategoria. Ja np. jestem bardzo krytyczny wobec takiej postawy jak OP, ale jak jest jakiś chłop, który bierze się za wdowę z dziećmi i będzie o te dzieci dbać, to ma u mnie szacunek. Chociaż ja bym się na to nie pisał.
  • Odpowiedz
Chociaż ja bym się na to nie pisał.

@AndrzejBabinicz: według mnie o to chodzi. Ty byś się na to nie pisał i bardzo dobrze, inny by się pisał i też dobrze. Każdy ma prawo decydować za siebie, nam nic do tego. Tak samo w sytuacji kiedy jeden anon mówi że mógłby być tylko z dziewicą, a inny weźmie doświadczoną, nam nic do tego.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie widze problemu zwiazac sie z samotna matka ktora:
- ma juz odchowane dziecko, ktore ma te +10 lat, a rozeszla sie z mezem z przyczyn naturalnych,
- jej maz umarl lub zginal w wypadku

natomiast desperacja jest zwiazac sie z samotna matka ktora przy okazji jest gruba i wpadla bardzo wczesnie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Najgorsze dla siebie co można zorboc w takich przypadkach to szukanie samotnej matki. Opie, weź się za swoje hobby, pasję, zainteresowania - lepiej na tym wyjdziesz. Samotna matka zawsze będzie ciebie stawiała na drugim miejscu i będzie wszystko si do pierwszej kłótni.
  • Odpowiedz