Aktywne Wpisy

Knaga_powrot +1
Za tydzień już odbiór pojazdu więc zadecydujcie jakie blachy mają znaleźć się na pojeździe lub podajcie swoje pomysły
B0 (5 znaków max)
#motoryzacja #zycietruckera
B0 (5 znaków max)
#motoryzacja #zycietruckera
źródło: -xJ86QxC
PobierzBlachy
- B0 KNAGA 74.3% (55)
- B2 XDDDD 25.7% (19)

vorky +210
Legia Warszawa 0-0 Piast Gliwice | Rajovic XDDDDDDDDD
https://streamin.link/v/512c20c8
#mecz #meczgif #ekstraklasa #legia #piastgliwice #ekstraklasaboners
https://streamin.link/v/512c20c8
#mecz #meczgif #ekstraklasa #legia #piastgliwice #ekstraklasaboners

źródło: xxxxx
PobierzChce dać Sylwestrowi trochę czasu, jednocześnie przypomnieć, że tak samo jak z psiakobusem bedzie wywierana presja. No a też nie będę wyciągał wszystkiego na starcie.
@GoodGuyChucky93: zapomniałeś o tagu #wardegacwel
źródło: 0
Pobierzźródło: HFtmyq6
Pobierzźródło: Dziad
PobierzA to już jest różnica. Wardega tylko dał hasło bazując na reputacji szeryfa Internetu i, że zazwyczaj jak coś powie to ma jakieś dowody
@GoodGuyChucky93: Ale na Live cos mowil? Myslalem ze tylko wpis na wykopie.
Ogólnie ja się nie czuje ofiarą, tak jak pisałem według mnie odegrał się za to że go podgryzałem więc nie mam do niego pretensji i niczego nie
Oczywiście możesz nie czuć się urażony jednak chodzi tutaj też o zasady i nie przyzwalanie na manipulacje i wykorzystywanie pozycji. Sam mówił, o nie pomawianiu innych. Teraz odgryzanie się i napędzanie hejtu jest ok ale kiedy Jacek Muranski użył tego samego argumentu to Wardega go krytykował
Mógł zgłaszać wpisy do moderacji, mógł cię przedstawić na live jako swój naczelny hejter też pewnie byłby spam w twoim kierunku i trochę smieszkowania ale to było za mało i posunął się do innego ruchu więc pora wyciągnąć konsekwencje
Przecież on napisal ze na wykopie sa rozne grupy, a ja niby naleze do grupy boxdela - w tym nie ma nic zlego, mogl miec takie przypuszczenia. A to że wykopki to łyknęły to już ich wina a nie jego. Tu każdego dnia każdy pisze różne teorie spiskowe.
Ja bym nie powiedział że jestem hejterem,