Aktywne Wpisy

Trzeba się ładnie przyjrzeć żeby zobaczyć tu napis #konfederacja, za to bardzo wyraźnie widać podkreślenie #nadzieja.
W ogóle to #mentzen coraz częściej posługuje się nazwa własną jego partii zamiast konfederacji.
Co o tym sądzicie?
W ogóle to #mentzen coraz częściej posługuje się nazwa własną jego partii zamiast konfederacji.
Co o tym sądzicie?
źródło: GsnSacTXMAA8Cqi
Pobierz
Ama-gi +155
#nieruchomosci tyle w temacie braku dopłat do kredytów. Walka trwa
źródło: temp_file7686364166889460281
Pobierz

#urodziny #wykop #metaxynarowerze
źródło: 15 lat
Pobierzźródło: 15-lat-minęło-jak-jak-15-lat-Setki-poznanych-Wykopków-z-czego-pewn-metaxy-Wykop-pl
Pobierz@faramka: stary Wykop pokazywał daty jak trzeba, tak jak urodziny, i "obchodzę" co roku jak pan buk przykazał. Nie dam się sterroryzować nowej odsłonie!
@mariancb: pewnie jak spora część przez pierwsze lata broniłem się przed kontem i tylko czytałem co piszecie Łobuzy... Ale macie rację dziadku!
@apee: ooo, przestałem po pewnym czasie to robić, bo strasznie się niszczyły w trasie, w wilgoci etc. Teraz już mam bardziej doposażony rower, przeżyłyby dzielniej.
@Arhus: niestety jest to zaraźliwe.
@houk: dużo nas nie zostało, idziemy na wymarcie.
źródło: nope
Pobierz@olokynsims: nikim, w ostateczności kimś kto jeździ na rowerze, czyli nadal nikim.
źródło: 2023-11-24 11_33_18-Profil_ @Rachey __ Wykop.pl Mozilla Firefox
Pobierzładnie nie dość że mało pisze tylko pedałuje to jeszcze ściemnia z czasem. Czyli te wszystkie rekordy to pewnie kit był ( ͡º ͜ʖ͡º