Wpis z mikrobloga

@Ama-gi: ja mam wrażenie że w tej koalicji panuje taki chaos że każdy gada sobie co chce i ten typ jeszcze chyba nie wie po prostu że koalicja jest już przeciwko i ma nie aktualne dane na temat programu swojej partii xD
  • Odpowiedz
@Ama-gi: Ni kojarzę chłopa więc wpisałem w Google. Tak jak zakładałem jest z PSL. Co ma ministerstwo klimatu i środowiska do dopłat dla kredytów ?

Absolwent inżynierii środowiska na Uniwersytecie Rolniczym im. Hugona Kołłątaja w Krakowie oraz Szkoły Liderów Politycznych. Został działaczem Forum Młodych Ludowców. Był przewodniczącym tej organizacji w województwie małopolskim[3], a od 2017 do 2023 kierował FML na poziomie krajowym. W 2019 został rzecznikiem prasowym Polskiego Stronnictwa
  • Odpowiedz
@Ama-gi: "mamy ofertę dla młodych ale została żle zakomunikowana" XDD tłumacząc z politycznego na polski: próbujemy wcisnąć dopłaty wyborcom na siłę do mordy jak kotu tabletkę, ale wyborcy nie chcą i się bronią więc kombinujemy jak to zrobić tak żeby się nie zorientowali
  • Odpowiedz
xDddd jak trzeba być p---------m żeby nie zrozumieć że młodzi nie chcą ŻADNYCH "ofert" od rzadu,niech sie tylko o--------ą od rynku...

@Wojtass19922: Młodzi chcą, żeby rząd budował mieszkania na wynajem bez marży, tak żeby zrobić konkurencję deweloperuchom zwiększając ilość mieszkań na rynku. Poza tym żadnych dopłat do komercyjnych kredytów.
  • Odpowiedz
@ksiezyc_w_siatce: "tutaj taniec od półtora roku"
A myślisz że skąd partie polityczne mają kasę? z tego zasiłku z subwencji? Powpłacali na kampanie licząc na zwrot inwestycji.

Przed wyborami nie chcieli przyznawać się, z resztą Raf też wymijająco odpowiadał, że UWAGA POROZMAWIA z koalicjantami. Nawet bał się obiecać. Tyczasem Tadeusz #pdk powiedział że nie podpisze. Czy dotrzyma słowa czy nie, no cóż się okaże. Natomiast na wstępie już mamy
  • Odpowiedz
w tej koalicji panuje taki chaos że każdy gada sobie co chce i ten typ jeszcze chyba nie wie po prostu że koalicja jest już przeciwko i ma nie aktualne dane na temat programu swojej partii xD

@zeszyt-w-kratke: pisiory mają ładnie to ogarnięte za pomocą przekazu dnia, u nich nie ma żadnych niedopowiedzeń bo każdy rano dostaje rozpiskę co i jak xD
  • Odpowiedz
Ni kojarzę chłopa więc wpisałem w Google. Tak jak zakładałem jest z PSL. Co ma ministerstwo klimatu i środowiska do dopłat dla kredytów ?

@koszyk2: Typ ma parcie na szkło. Kiedyś był rzecznikiem PSL i ciągle go w Polsacie pokazywali. Teraz jest wiceministrem i też się w miarę możliwości udziela i wypowiada na wszelkie możliwe tematy.
  • Odpowiedz