Wpis z mikrobloga

@entrop: zawsze mi tego brakowało :)

Opcja ta pojawiała się tylko w przypadku korzystania z Emmet...na przykład przy brus (border-radius) gdzie generowane były deklaracje dla kilku przeglądarek a teraz będzie wszędzie :)
  • Odpowiedz
@StaryHipopotam: no ale ciężko porównywać sublime do phpstorm. Zupełnie inne przeznaczenie. Z sublime korzystam tylko do "szybkich edycji" i jako domyślny edytor w Filezilla, jako prawilne IDE to sublime się nie nadaje (pomimo ,że jest świetny w mniejszych zastosowaniach).
  • Odpowiedz
@Hauleth: no ale co to ma do rzeczy?:) Cieszy fakt ,że pojawi się to w PhpStorm który jest głównym IDE dla wielu osób. Będę włączał specjalnie Vim albo sublime text tylko po to aby skorzystać z multi select?:)
  • Odpowiedz
@fotexxx: czy ja wiem, ja tam od jakiegoś czasu wszystko cisnę w sublime (wcześniej używałem Zend Studio). Kwestia poznania środowiska, przyzwyczajenia i doboru pluginów IMHO. No i osobistych preferencji. Wydaje mi się, że po pół roku z sublime mam wyższą efektywność, niż kiedy używałem Zenda.
  • Odpowiedz
@adiqq: co z tego skoro na co dzień pracuje w PhpStorm :) News nie miał na celu pokazania ,że stworzyli jakiś nowy ficzer którego nie ma gdzie indziej ,ale pokazanie ,że PhpStorm będzie to miał :)
  • Odpowiedz