Wpis z mikrobloga

ciekawe czy jej facet wie, że jest poli XD a ty już się dopuściłeś zdrady emocjonalnej i ewidentnie czegoś ci w związku brakuje, więc kiepsko to widzę, lepiej pogadaj z dziewczyną
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: dostałeś atencję i już spermisz ,ona szuka kogoś do skoku w bok.jesli chcesz ja zabawiać jako kochanek to zostaw swoją różowa i rób sobie co chcesz.Szkoda różowej,że trafiła na cymbała.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @lady_bee @kosmita @JustMightBe @programista15cm @sberatel @not_enough @Lukiak

To może doprecyzuje kilka spraw.
1) Nie zależy mi na niczym więcej niż czułość, bo moja baba najzwyczajniej w świecie nie potrafi mi jej dostarczyć, nawet kiedy jasno sygnalizuje że tego potrzebuje. Nie umie i kropka, nie pomagają rozmowy, NIC. Wg samej siebie mnie "kocha" ale nie umie tego wyrazić.
2) Moja baba sama nalegała na
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: szukasz wymówek. Jeśli koleżanka daje ci więcej czułości niż partnerka to już dawno przekroczyłeś granicę koleżeńskiej relacji. I pewnie te spicy tematy to też część tych czułości xD

Po drugie, przez dwa lata z dziewczyną było super i bajkowo, ale w międzyczasie cię zdradziła? Ciekawe xD

Po trzecie jak chcesz zakończyć związek to miej jaja i zrób to otwarcie, a nie szukaj usprawiedliwień i poklepania po główce przez wykopków,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
1) to po co w takim razie jesteś z kimś, kto nie spełnia twoich podstawowych potrzeb?
2) skoro wybaczyłeś zdradę, to wybaczyłeś i sam jesteś sobie winien... choć moim zdaniem, to nie wybaczyłeś, bo po tym co piszesz widać, że nie zostawiłeś tego za sobą. teraz po czasie dajesz sobie przyzwolenie również na zdradę, bo ona kiedyś też to zrobiła - tak się nie buduje zdrowego związku. btw ciekawe,
  • Odpowiedz