Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
prometheusfides +38
Zamknąłem dziś wszystkie pozycje CFD na ropie i wypłaciłem resztę środków.
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem

@mirko_anonim: atencja, poczucie ze jest sie waznym? XDDDD
Odpowiedz sobie na pytanie jak chciałbyś być potraktowany, gdybyś znalazł się na miejscu swojej dziewczyny.
Trochę wyobraźni.
To może doprecyzuje kilka spraw.
1) Nie zależy mi na niczym więcej niż czułość, bo moja baba najzwyczajniej w świecie nie potrafi mi jej dostarczyć, nawet kiedy jasno sygnalizuje że tego potrzebuje. Nie umie i kropka, nie pomagają rozmowy, NIC. Wg samej siebie mnie "kocha" ale nie umie tego wyrazić.
2) Moja baba sama nalegała na
Oboje pracujemy, także daruj sobie te gadki o tym jak to ona haruje, a ja tylko korzystam z życia.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Po drugie, przez dwa lata z dziewczyną było super i bajkowo, ale w międzyczasie cię zdradziła? Ciekawe xD
Po trzecie jak chcesz zakończyć związek to miej jaja i zrób to otwarcie, a nie szukaj usprawiedliwień i poklepania po główce przez wykopków,
1) to po co w takim razie jesteś z kimś, kto nie spełnia twoich podstawowych potrzeb?
2) skoro wybaczyłeś zdradę, to wybaczyłeś i sam jesteś sobie winien... choć moim zdaniem, to nie wybaczyłeś, bo po tym co piszesz widać, że nie zostawiłeś tego za sobą. teraz po czasie dajesz sobie przyzwolenie również na zdradę, bo ona kiedyś też to zrobiła - tak się nie buduje zdrowego związku. btw ciekawe,
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta