Aktywne Wpisy

apeee +29
Mirko pomusz :)
Dziewczyna ubiera sie bardzo stylowo (najczęściej garniturki oversized jak pic rel), a ja ze swoim smart casual wyglądam przy niej jak z pepco. Moja morda nie pomaga ;)
Szukam męskiej stylizacji, ale wszystko na co trafiam wygląda jak g… w stylu “Mariusz na dyskotece” albo “warszawiak na wakacjach”.
Podrzućcie jakieś gustowne przykłady (nie old money i cos luźniejszego niż biznesowy garnitur). Budżet z gumy. Stary chłop jakby co.
#
Dziewczyna ubiera sie bardzo stylowo (najczęściej garniturki oversized jak pic rel), a ja ze swoim smart casual wyglądam przy niej jak z pepco. Moja morda nie pomaga ;)
Szukam męskiej stylizacji, ale wszystko na co trafiam wygląda jak g… w stylu “Mariusz na dyskotece” albo “warszawiak na wakacjach”.
Podrzućcie jakieś gustowne przykłady (nie old money i cos luźniejszego niż biznesowy garnitur). Budżet z gumy. Stary chłop jakby co.
#
źródło: 698f475a76c5106459687f153f3b7a33
Pobierz
callver34 +129
Czy Polska może być liderem Europy? Liderem regionu? Nie ma na to szans, ostatni raport OECD ujawnia miażdzące braki w umiejętnościach Polaków. 40% to funkcjonalni analfabeci:
Polski magister głupszy niż czeski licealista? Druzgocące dane.
Znalezisko: https://wykop.pl/link/7756095/polski-magister-glupszy-niz-czeski-licealista-druzgocace-dane
W
Polski magister głupszy niż czeski licealista? Druzgocące dane.
Znalezisko: https://wykop.pl/link/7756095/polski-magister-glupszy-niz-czeski-licealista-druzgocace-dane
W
źródło: Zrzut ekranu 2025-07-23 171713
Pobierz

Do kiedy będzie ten kredyt na 2 procent?
#kiciochpyta #pytanie #kredythipoteczny #kredyt2procent #nieruchomosci
W tym roku nie ma limitów. Nie wiadomo co z przyszłym rokiem i co po zmianie rządu
Program się praktycznie kończy a Ty dopiero pytasz czy to dobra oferta. Obywatele odprowadzający podatki dołożą Ci w ciągu 10 lat około 250 tysięcy do kredytu. W sumie wiesz co? To jest chu..wa oferta.
Jeżeli możesz to składaj według mnie jak najszybciej. Dobry doradca i powinieneś zdarzyć tylko że musisz mieć wybraną nieruchomość już. Najniższy próg wejścia ma mBank i Aliorbank z tym że mBank potrafi wydać decyzję nieraz w tydzień czasu. średni okres u nich to 2 tygodnie więc expresowy czas. i wtedy jak masz decyzję pozytywną do podpisania z terminem to możesz trochę naciągnąć i poczekać aż inny bank się zgodzi a
Nie gadaj głupot, Alior też 3 miesiące wstecz bierze
Składałem wiec potwierdzone info :-)
A odnośnie terminów ile czekałaś? Czekam na Aliorbank już prawie 1.5 miesiąca i przez ostatnie dwa dni pobrali o mnie BIK dzień po dniu a wcześniej jeszcze 24 października więc nie wiem na co się nastawiać...
Składałam wniosek w okolicy 18 września, ale tam jeszcze miałam małe zamieszanie z papierami które się przeciągnęło przez tydzień, bo byłam na urlopie. 31 października poprosili mnie dosłanie potwierdzenia posiadania środków na wkład własny, co zrobiłam od razu, ale ze na screenie nie było widać daty, to musiałam dosyłać screena z datą na kompie i oficjalnie mi wydłużyli termin rozpatrzenia wniosku do 23 listopada, ale decyzję dostałam 7 listopada.
Ogólnie