Wpis z mikrobloga

Mirko pomusz :)
Dziewczyna ubiera sie bardzo stylowo (najczęściej garniturki oversized jak pic rel), a ja ze swoim smart casual wyglądam przy niej jak z pepco. Moja morda nie pomaga ;)
Szukam męskiej stylizacji, ale wszystko na co trafiam wygląda jak g… w stylu “Mariusz na dyskotece” albo “warszawiak na wakacjach”.
Podrzućcie jakieś gustowne przykłady (nie old money i cos luźniejszego niż biznesowy garnitur). Budżet z gumy. Stary chłop jakby co.
#rozowepaski #ubierajsiezwykopem #modameska
apeee - Mirko pomusz :) 
Dziewczyna ubiera sie bardzo stylowo (najczęściej garniturki...

źródło: 698f475a76c5106459687f153f3b7a33

Pobierz
  • 120
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@apeee: jak na teraz to błękitna lniana koszula + białe jeansy ( np. Wrangler) i buty jakie tam lubisz, np. brazowe skorzane sneakersy. Do tego oczywiście dodatki w brązie - pasek, zegarek ew. jakieś tygrysie oko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 10
@teperkov: pytam o przykłady dobrych stylizacji, żeby sobie coś dobrać. Czego nie rozumiesz?
@dzieju41 jak będę kupował słuchawki to też nie wolno mi zapytać o rekomendację? XD Ogarnijcie się.
  • Odpowiedz
Wpisz może w grafikę googla "męski business casual" i szukaj czegoś bez marynarek.

Odnośnie tego co na zdjęciu to wysoko Ci postawiła poprzeczkę. Moja różowa bardziej na sportowo chodzi także dużo łatwiej jest się dopasować ale jest jeszcze przed trzydziestką więc może sobie na to pozwolić.
  • Odpowiedz
@apeee: Możesz, pozwalam, tu sobie żartujemy człowieku, o ubieraniu było w kontekście, ze twoja kobieta nie będzie cię ubierać. Tak jak ktoś pisał wyżej patrz co ubierają inni, ja będąc np. na wakacjach patrzę jakie tshirty, spodnie, spodenki, buty, koszule noszą ludzie, koduję sobie w głowie i jesli trafię to kupuję.
  • Odpowiedz
@apeee spodnie typu gurkha, jak na upał to dziergana polówka albo normalnie podwijasz rękawy i jest klasa, ale nie overdressed. Jak budżet z gumy to polecam poszetka.com. Widzę, że salonu we Wrocławiu już nie ma, ale chciałbym serdecznie pozdrowić pana, który tam sprzedawał. Fachura. Dał mi buty, żeby lepiej było przymierzać spodnie i mówi coś w stylu

nie ma sensu, żeby pan tyle wydawał na buty, jeśli nie chodzi w nich
van-der-staas - @apeee spodnie typu gurkha, jak na upał to dziergana polówka albo nor...

źródło: temp_file4754227062012439320

Pobierz
  • Odpowiedz