Aktywne Wpisy

thorgoth +701
Turysta z Polski uderzył w twarz pracownicę Parku Narodowego Torres de Paine w Chile, gdy poprosiła, aby zgasił papierosa.
W Parku obowiązuje całkowity zakaz używania ognia i palenia papierosów ze względu na susze i duże ryzyko pożarów.
Po ataku próbował uciec, ale został ujęty przez innych zwiedzających i przekazany chilijskiej policji. Sąd skazał go w przeliczeniu na 60 tysięcy złotych grzywny i zakaz wjazdu do Chile przez 3 lata. Mężczyzna został już
W Parku obowiązuje całkowity zakaz używania ognia i palenia papierosów ze względu na susze i duże ryzyko pożarów.
Po ataku próbował uciec, ale został ujęty przez innych zwiedzających i przekazany chilijskiej policji. Sąd skazał go w przeliczeniu na 60 tysięcy złotych grzywny i zakaz wjazdu do Chile przez 3 lata. Mężczyzna został już

serniczekwiedensky +563
Jak poznawalam chlopa myslalam sobie mlody informatyk bedzie duzo zarabial jako programista a on przyznal sie ze myslal o mnie mloda prawnicza bedzie duzo zarabiala jako adwokatka. Oboje malo zarabiamy ale jestesmy razem i wlasnie leze mu na jądrach.

@mirko_anonim: już na początku widać, że nie rozumiesz jak to działa. Dając więcej niż dziecko potrzebuje łamiesz swoje granice. Jednocześnie tak naprawdę łamiesz jego, bo powinieneś być asertywny, bo dziecko nie potrafi samo z siebie .
Dzieciom nie trzeba dawać pieniędzy tylko konsekwencje i oparcie psychiczne, stworzyć stabilne warunki, a nie kupować
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Mój stary zawsze zarabiał kilkukrotność średniej krajowej. Miałem zapewnione trochę lepsze życie pod względem dóbr materialnych, miałem możliwość brać jakieś dodatkowe zajęcia od dziecka. Ale czy skorzystałem z tego?
Ni uja, stary przy okazji lubił też sprać gówniaka pasem, albo zastraszać, równać z ziemią słowami. Od dziecka od niego uciekałem, nigdy nie chciałem przytulić. Dostałem dzięki temu lęków, depresji, rozwalonego życia, organizmu i mózgu.
A co, dzieciaki mają się kajać i dziękować za to, że rodzice chcieli mieć bąbelka?
@ciemnienie: przeciez to tylko twoja ocena tych postaw, moi rodzice, tez mi wpajali wedlug nich poztywne postawy. Ja czesc z nich oceniam jako naiwne.