Słuchałem dzisiaj i w kluczowych momentach dopytywał ludzi obok (pewnie jacyś urzędnicy i prawnicy znający przepisy) gdzie co się wyświetli, co teraz itd.. Jest obyty i daje radę, ale tam musi być ktoś, kto go pilnuje, bo w razie naruszenia procedur głosowanie jest nieważne. @heheszek: @soltysek @MilionoweMultikonto
@heheszek może brał korepetycje np u marszałka Borowskiego. Pamiętam ,jak on się uganiał z posłami i całkiem nieźle mu to szło. Jest z lewicy ,więc może się skumali ¯_(ツ)_/¯. Kto to wie...
@heheszek: On jest aktorem/prezenterem telewizyjnym. Odgrywanie pajaca to jego praca. W każdym programie jest jakiś regulamin/scenariusz którego musisz się trzymać.
@heheszek: tak samo jak każdy poseł ma szkolenie z bycia posłem (co klikać na monitorze, gdzie iść w sejmie, itp.), tak Marszałek ma szkolenia z bycia Marszałkiem, czyli z tego co może, co nie może zgodnie z regulaminem sejmu, co powinien a czego nie.
@heheszek: Ci ludzie z boku co siedzą to są tam żeby mu pomagać i ogarniać pewnie takie sprawy, Tu słychać jak pyta się gdzie będą wyświetlały się wyniki xd
@heheszek On był e zakonie na nowicjacie. Tam uczą wystąpień, kazań etc. To już miał opanowane bardzo dobrze. Wystarczyło że ogarnął regulamin i gitara
Pytam poważnie, sa jakies bootcampy dla marszałków? xD
#sejm
@heheszek: @soltysek @MilionoweMultikonto
@heheszek:
@smdbabe: tak, wiem bo pracowałem przy tym projekcie
Tu słychać jak pyta się gdzie będą wyświetlały się wyniki xd