Aktywne Wpisy

czerwinski +207
Mało kto wie, ale oprócz Pudziana oraz Brata Pudziana jest jeszcze Brat Brata Pudziana.
#ciekawostki #sport #historiajednejfotografii
#ciekawostki #sport #historiajednejfotografii
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
galek +22
Może coś przegapiłem ale czy pojawiły się na tym tagu argumenty natalistów że warto sprowadzać dzieci na ten świat pomimo faktu że będą skazane na miedzy innymi
20 lat szkoły
40 lat pracy
Choroby
Śmierć
20 lat szkoły
40 lat pracy
Choroby
Śmierć

źródło: 85yse2
Pobierz@bencvallan: ja tu tylko zostawię, jeżeli myślisz, że pis już dawno nie przeskoczył tych standardów. Trzeba mieć fistaszek zamiast mózgu, żeby zestawiać ich w jednym rzędzie
https://100aferpis.pl/
8 lat rządów tych złodziei, demontaż państwa prawa, prymitywna propaganda niczego cię nie nauczyła.
Gardze zarówno tymi jak i tamtymi. To jakby się cieszyć że zamiast psa, odtąd to kot będzie nam walił na wycieraczkę.
Jakaś tam nadzieja w Konfie i może Kosiniakach z Kotłownią, ale oglądając pierwsze posiedzenie straciłem nadzieję na radykalną zmianę w debacie publicznej, jest jednak wątły cień szansy na delikatną poprawę o ile 3. osoba w Państwie stanie ponad podziałami trzymając mocno lejce
@stan-tookie-1: kompletnie absolutnie wszystko wskazuje że tak z pewnością będzie