Wpis z mikrobloga

@NiewiarygodneYT: oczywiście ze manipulował. Samo brandzlowanie się wyświetleniami bez podania z czego te wyświetlenia wynikają to manipulacja lol

Poza tym posługiwał się ogólnikami bez podania twardych danych, może poza wyswietleniami.
  • Odpowiedz
@Anthermil: a po co ma podawac z czego wynikaja wyswetlenie ? przeciez po to robia kanal by byly wyswietlenia, dzieki temu maja sponsorów, inaczej by byli tak jak meczyki, merytoryczni ale goli i wesoli
  • Odpowiedz
@Anthermil: No to logiczne ze borek w swoim szale juz by powiedzial ze umawiali sie i naczej , po porstu stano robil im wyswitlenia a oni merytoryke sportowa, ale skoro stano robil wyswietlenia i dzieki temu kanal rosł to logiczne ze chcial cos wiecej, skoro na nim to sie opierało, a jesli twierdzisz ze nie to powtorze, zobacz gdzie sa meczyki i jakich maja sponsorów, sponsorzy nie kupuja nazwisk tylko
  • Odpowiedz
To nie o tym jest dyskusja tylko o tym jak on przedstawił ja jebix xD Nie przedstawił całego tła tylko efekt - wyświetlenia. Wg mnie to jest manipulacja, bo nie dostajemy całego oglądu sytuacji. Już mi się nie chce pisać tego samego po raz enty

A to ze powinien mieć więcej hajsu od reszty to naturalne, ale to nie o tym jest dyskusja. To jest kompletnie inny temat.
  • Odpowiedz
@Anthermil: Borek nie robi hejt parku odkąd ludzie zaczęli dzwonić i pytać o kopyto. On generalnie jest bucem z wybujałym ego, który nie trzyma ciśnienia.
  • Odpowiedz
To nie o tym jest dyskusja tylko o tym jak on przedstawił ja jebix xD Nie przedstawił całego tła tylko efekt - wyświetlenia.

@Anthermil: Jakie to ma znaczenie jak stanowski robi wyświetlenia? Jak to właśnie o wyświetlenia chodzi i to wyświetlenia dają im kasę.
  • Odpowiedz