Wpis z mikrobloga

@CheSlaw: o żesz w mordę, czyli nie ma dla mnie ani ratunku, ani wymówki? jestem bliska utraty nadziei też. Ale jest pewien kruczek.

Bo jeśli godzinę temu zdecydowałam się iść na stacje po te bletki, w związku z czym przerwałam cykl lenistwa w imię zajarania, które zwiększy mi znowu lenistwo o 20%, ale skoro poszłam, to ergo nie jestem z natury leniwa, co nie?
@atteint mi dzisiaj jak do domu szedłem #!$%@?ła gdzieś na chodnik ja wiem no z puła taka uczciwa co miałem ziomkowi dać, ale zamulił i nie wziął debil to jak spojrzałem w te wszystkie liście to tylko powiedziałem ofiara i jebłem znak krzyża xD
#!$%@? raźniej w #!$%@? sie szło tym ciemnym lasem mając boguw po swojej stronie
@Kumplica piszesz tak jakby w byciu leniwym było coś złego. nie ma w tym nic złego. cały wszechświat dosyć do najbardziej korzystnego dla siebie stanu energetycznego. ba, lenistwo jest motorem postępu ludzkości - mnóstwo wielkich wynalazków powstało dlatego że ktoś był leniwy i kombinował jak coś zrobić żeby się nie narobić. z fartem.
jestes zbyt leniwa zeby cos #!$%@?, jak cos #!$%@? to ty, bo pewnie nie chce ci sie isc pod prysznic marihuanisto #!$%@?

@nomysza6666: nie ja coś #!$%@?, debilu, tylko mnie #!$%@? - twoje zdanie. W dodatku #!$%@?ło mnie ono gdy czilowałam w wannie.
Teraz rozbawiła mnie myśl, że nawet twoja opinia ma bogatsze życie seksualne od ciebie XD
@CheSlaw: to prawda, tylko trzeba żeby ten wynalazek z idei przełożyć na prototyp, trzeba chociaż na chwile przestać byc leniwym ;D wszechświat to tez równowaga (podobno) ;D
wpadnijcie kiedyś do mnie, znam niezłe królicze nory ;D

@Kumplica: nono. brzmi kusząco, intrygująco i ekscytująco, ale też czarująco i obiecująco.

Teraz rozbawiła mnie myśl, że nawet twoja opinia ma bogatsze życie seksualne od ciebie

zaśmiane.