Aktywne Wpisy
mirko_anonim +87
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak wy funkcjonujecie bez kobiety starsze mirki? Ja nie daje rady.. potrzebuje kogoś bliskiego, kogoś w kim będę miał wsparcie, z kim będę mógł pogadać, wyżalić się, dzielić chwilę, przytulić, pocałować.. nie interesuje mnie seks. Potrzebuje uczucia.
Pierwsze 2-3 lata po skończneiu studiów jeszcze dawałem radę i mityczne "zajmij się sobą, znajdź hobby" w miarę działało. Ale już mija tyle lat odkąd jestem samotny, że nic już nie ma
Jak wy funkcjonujecie bez kobiety starsze mirki? Ja nie daje rady.. potrzebuje kogoś bliskiego, kogoś w kim będę miał wsparcie, z kim będę mógł pogadać, wyżalić się, dzielić chwilę, przytulić, pocałować.. nie interesuje mnie seks. Potrzebuje uczucia.
Pierwsze 2-3 lata po skończneiu studiów jeszcze dawałem radę i mityczne "zajmij się sobą, znajdź hobby" w miarę działało. Ale już mija tyle lat odkąd jestem samotny, że nic już nie ma
Kupamilosci +254
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#logikarozowychpaskow #rozkminy #pytaniedoeksperta #pytanie #takaprawda #filozofia #wykopjointclub #narkotykizawszespoko
Komentarz usunięty przez autora
Bo jeśli godzinę temu zdecydowałam się iść na stacje po te bletki, w związku z czym przerwałam cykl lenistwa w imię zajarania, które zwiększy mi znowu lenistwo o 20%, ale skoro poszłam, to ergo nie jestem z natury leniwa, co nie?
Lepszy papier z ziemi mordo
Niźli wypadnięte biodro XD
@Kumplica: tak, musiałem.
#!$%@? raźniej w #!$%@? sie szło tym ciemnym lasem mając boguw po swojej stronie
@nomysza6666: nie ja coś #!$%@?, debilu, tylko mnie #!$%@? - twoje zdanie. W dodatku #!$%@?ło mnie ono gdy czilowałam w wannie.
Teraz rozbawiła mnie myśl, że nawet twoja opinia ma bogatsze życie seksualne od ciebie XD
@Kumplica: nono. brzmi kusząco, intrygująco i ekscytująco, ale też czarująco i obiecująco.
zaśmiane.
U mnie tez