Wpis z mikrobloga

@Plp_: jest specyficzna więc może nie smakować, ale warto dać jej kilka szans. Kiedyś też nie lubiłem sera koziego, ale kiedyś na zasadzie yolo zamówiłem burgera z takowym i o ja #!$%@?ę, jakie to jest znakomite połączenie!
Nie powiedziałbym że inne mięsa są lepsze, świnia też może być smaczna lub nie, zależy jak robisz


@DrGreen_2: oczywiście że tak, ale to się trzeba na prawdę postarać żeby świnię zepsuć, w masarniach też jest ich taki przemiał że trudno trafić na "wadliwe mięso", natomiast z jagnięciną to jest loteria bo na każdym etapie procesu ryzyko jest duże, w sklepach cieszy się słabym popytem więc długo leży, a jak się to
  • 0
@voldi: w UK jagniecine zjada sie na rozne swieta wiec jest to tradycja, i zjada sie tego calkiem duzo stad nie ma sensu leciec w #!$%@?, no i oczywiscie taka ze sklpu bedzie gorsza niz od fajnego rzeznika