Wpis z mikrobloga

Przyjechałem odpowiedzieć brata w UK, i po tych 3 dniach nasuwa mi się taka myśl, że Albański rząd to powinien jakieś specjalne podziękowania wysłać naszemu. Gdyby nie polskie witaminki to 90% Albańczyków byłoby prawiczkami do końca życia, bo dla Brytyjek oni i Polacy to subhumans, za to dla polki taki Albańczyk to przygoda i E G Z O T Y K A xDD
#przegryw #tfwnogf #uk #stulejacontent
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JohnnyPomielony: no tak kolezanka nie jest najszczuplejsza, ladnie to piszac. Widzialem raz jej chlopa na kamrce to nie byl jakos urodziwy , do tego pali fajki. Znajoma jest niepalaca i twierdzi ze jej nie przeszkadza to oraz ze to bez problemu mozna odstawic :D
Do tej pory nie rozumiem tej historii
  • Odpowiedz
@Szymif: Myślę że Japonki nawet by nie opluły, oni nie odróżnią tak krajów w Europie, to jest właśnie piękne elw Azji że nawet slavcel leci na tym samym wózku co Heinrich z Niemiec bo jest po prostu biały, + Polacy mają w Japonii bardzo duży + za Chopina którego uwielbiają (jest tam znany bardziej od Lewego)
  • Odpowiedz
@JohnnyPomielony: Znam typiarę co miała dwójkę dzieci każde z innym. Z wygląd bardzo słaba, gruba, twarz typowo ziemniaczana.
Na FB poznała śniedego księcia (xd). Pojechała do niego zostawiając pierwsze dziecko z dziadkami, drugie z ojcem.
Wzięła ślub, Państwo Polskie nie chciało mu dać prawa pobytu w PL mimo ślubu (pierwszy raz zostałem tak pozytywnie zaskoczony tym krajem z kartonu).
Po jakimś czasie dostał wizę na pół roku. Zrobił dziecko p0lce.
  • Odpowiedz
@JohnnyPomielony: @ChlopoRobotnik2137 @Szymif @Gamila_Ossadellud @Kremufka2137
pOlki, dziękuję za niedanie mi doopy kilka lat temu szczególnie te w UK,
Dzięki wam mam super życie.
Już po dwóch pOlkach u których prubowałem widzę że wpakował bym się w nudne, toksyczne życie, c---i małe i sflaczałe, wieczny grymas bo Chada Anglika nie upolowały a już po 30-37 lat mają, do tego bezdzietne, w tej samej robocie od lat za najniższą,
I to po studiach, i wakacje te same nudne w Polsce, tak wiem bo widzę
  • Odpowiedz
@Kremufka2137: a dziękuję,
Niestety pOlki to jedne z najgorszych opcji w UK jako partnerki,
Nie maja do siebie szacunku. Skaczą po cyganach,albanach,hindusach, pakolach, afganach, murzynach,bangladszach
I dały się koncertowo rozegrać propagandzie w mediach przeciwko Polakom.
  • Odpowiedz