Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
siema, miałem naderwane ściegno, które znowu n--------a (na ręku). mieszkam na razie w zupełnie innym miescie niz moj lekarz poz, wiecej niz 300 km od niego. co teraz? nie chcę się uwiązywać, bo czytalem, że potrzebuję wybrac sobie konkretną przychodnie, a zmienic przychodnie w ciagu roku moge tylko 2x - a wciaz istnieje mozliwosc, ze bede musial wrocic do domu. MOja oryginalna przychodnia nie swiadczy uslugi teleporady, wiec moje pytanie jest takie: gdzie moge sie w takim razie zapisac? mieszkam w #poznan . mam isc na sor? (glupie, bo tylko ręka mnie boli). jakies inne teleporady, czy moze jakis rodzinny przyjmie mnie bez rejestracji? a moze ten nr co uruchomili podczas pandemii jeszcze działa? [ link: https://www.nfz.gov.pl/aktualnosci/aktualnosci-centrali/tpk-twoja-pomoc-medyczna-w-godzinach-wieczornych-w-weekendy-i-swieta,7987.html ]

potrzebuję tylko e-skierowania do ortopedy czy tam kogo.

#medycyna #lekarze #szpital

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Jak jednorazowo to istnieje coś takiego jak "wyjątek" przyjęcia nieswojego pacjenta. Można bodajże dwa razy. Wiem, bo sam z tego korzystałem jak jeszcze nie wiedziałem, gdzie lepiej mieć lekarza - blisko pracy czy domu i pielęgniarka zasugerowała to rozwiązanie "nagłej porady".
  • Odpowiedz