Aktywne Wpisy

Bez sensu zupełnie korci mnie żeby wrzucić swoje dojce na mirko. Powstrzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Umeraczyk +24
Przypominam o tej krindżowej akcji przez którą straciłeś miłość życia
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#leagueoflegends
źródło: perkz
PobierzAle mam banana na ryju.
Może nawet ten Perkz zacznie coś grać w takim składzie. Już G2 w tym roku pokazało, że teoretycznie "silni" gracze niewiele dadzą, jeśli nie ma dobrej komunikacji w zespole.
Jak dla mnie ta trójka z Flakkedem to murowany finał w LEC.
Być może będą na 3-4 miejscu, ale nie dlatego, że będzie to dobry team, tylko dlatego, że LEC jest żałośnie słabe.
Perkz nie jest super zmianą na plus, ale mimo wszystko będę upierał się przy tym, że amtosfera w zespole działa cuda, zarówno pozytywne jak i negatywne.
Przykładowo wiele osób twierdzi, że G2 z Jankosem nie przegrałoby w tym roku na NA nie dlatego, bo Jankos jest lepszy od Yike, bo nie jest, ale zwyczajnie w G2 brakło trochę kogoś kto wziąłby ich za mordy w trakcie meczu, smutno słuchało
A komu jest potrzebne coś poza LEC. Ja chcę pięknego finału Jankos vs Yike, Perkz vs Caps, Wunder vs BB a potem i tak każda z tych drużyn dostanie oklep na Azję (o ile najpierw przejdą NA xD).
Na spokojnie, to już nie te czasy, żeby walczyć z RNG, teraz NRG jest nie do przejścia dla EU xd